Yeni Gelin’de Kaan Ağa’nın konaktakilere bir sürprizi var!

Yeni Gelin’de Kaan Ağa’nın konaktakilere bir sürprizi var!
Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi yeni gelin ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 7 bölümü geride bırakan dizi, sevilen komedi dizileri arasında yerini aldı. Şu dönem yayınlanan diziler arasında benzerinin olmaması da büyük avantaj tabi.

Yeni Gelin dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merakla beklenen 8. Bölümde bakalım neler olacak? Konaktakiler Elmas’ı nasıl karşılayacak? Konağa başka bir yeni gelin geldiği için Bella’nın kabusu artık bitecek mi? Şirin gizli bir evlilik mi yapacak?

Yeni Gelin 7. bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisinin son bölümünde, Bella ve annesinin hapishane günleri ve Kalender Ağa’nın hanımlarına uyguladığı boykot ön plandaydı. 

Bella’nın hapse girmesine neden olan Naz Gül ve Afet’in Bella’ya iftira ettikleri mahkeme sahnesi görülmeye değerdi. Oysa ki Bella’nın amacı Elmas ve Naz Gül’ü ayırmaktı. Haksız yere hapishaneye giren Bella’nın yeni gelinliği hapishanede de devam etti. Taki annesi de tutuklanıp aynı koğuşa gelinceye dek...

Kamilya Hanım hastane odasında ziyaret ettiği Elmas’ı Bella’dan şikayetini geri almayınca boğmaya kalkar ve tutuklanıp Bella’nın yanına gider. O andan sonra koğuşta şenlik başlar. Son gelen mahkum olduğu için koğuşun bütün işlerini Kamilya’ya yaptırırlar. Ancak bu çok uzun sürmez, çünkü kısa sürede Kamilya koğuş ağalığını ele geçirir. Bu dakikadan sonrada koğuştakilerden intikamını alır.

Kalender Ağa’nın eşleri resmi nikahlı olmadıkları için aldatılmış sayılmazlar ve Ağa’dan şikayetçi olamazlar. Ancak Kalender Ağa’nın hanımlarını affetmeye hiç niyeti yoktur. Hanımlarından davacı olur ve kadınlar mahkemeye çıkarlar. Mahkeme kararıyla hanımlar Kalender Ağa’ya 50 metreden fazla yaklaşamayacaklardır. 

Bella, Hazar ile ilgili bir gerçeği öğrenir ve yakinen de şahit olur. Hazar İstanbul’a üniversite okumak için gitmeden önce vurdulu kırdılı vukuatları bitmeyen bir delikanlıdır. Bella ile beraber oturdukları çay bahçesinde şarhoş bir adamın kafasında şişe kırar ve hapishanelik olur. Acaba Hazar eski günlerine geri mi dönecek?

Elmas ısrarla Bella ile ilgili şikayetini geri almaz. Kaan Ağa’dan tek bir istediği vardır. Kuma olarak bile olsa o kanağa girebilmek… Bakalım konakta Elmas’ı neler bekliyor? Elmas konağa girdiğine pişman olacak mı?

Muteber Ana konakta erkeklerin olmamasını fırsat bilerek, Baran’ın Şirin’i kaçırmasını ister. Ancak Baran’ın başka planları vardır. Hazar’ı hapishaneden kurtarır ve bu sayede Şirin’in ve konaktakilerin gözüne girmeye çalışır. Baran Ağa’nın planı acaba tutacak mı? Şirin Baran’la evlenmeye razı mı olacak?

Bu arada Şirin sürpriz bir isim tarafından kaçırılır. Şirin’i kaçıran Ferhat’tır… Ancak Şirin buna hiç memnun olmaz ve Ferhat’a bir sürü laf sayarak eve geri döner. Şirin’in Ferhat’a olan aşkı bitiyor mu? Şirin acaba ne yapmak istiyor? Yeni Gelin 'in Merakla beklenen yeni bölümü 29 Nisan 2017 Cumartesi saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

 

24-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar