Altın Kelebek Ödül Töreni'nin Yıldızı Parlayanları belli oldu!

Altın Kelebek Ödül Töreni'nin Yıldızı Parlayanları belli oldu!
Bu yıl 46.sı gerçekleşecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Tören'inde oy verme işlemi sona erdi! Peki merakla beklenen Yıldızı Parlayanlar kategorisinin sahipleri kim oldu?

Televizyon ve müzik alanlarında birbirinden farklı kategorilerde ödülleri sahiplerine kavuşturan Altın Kelebek Ödül Töreni bu yıl 5. kez Pantene sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Pantene ve Hürriyet grubu işbirliğinde 46. kez düzenlenenecek olan tören Aralık ayında birbirinden başarılı isimleri ödül vermek üzere sahneye çağıracak. 

Son yıllarda eklenen Yıldızı Parlayanlar kategorisi ise birbirinden yetenekli ve genç oyuncuları gelecek vaat eden sanatçı olarak seçiyor. Geçtiğimiz yıl Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu ve Afra Saraçoğlu gibi güzel isimlerin Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görüldüğü törende bu yıl ödülün sahipleri kim oldu?

Televizyon ve müzik dünyasının heyecanla beklediği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünün verileceği üç genç isim belli oldu. Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan gibi oyunculuk basamaklarını tırmanan ve rol aldıkları dizilerle ön plana çıkan isimler Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü almak üzere Altın Kelebek sahnesinde olacak. 

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'da doğan genç oyuncunun annesi Rus olup babası Türk'tür. İlkokulu Rusya'da okumuş 7 yaşında ailesiyle İstanbul'a gelmiştir. Liseyi burada bitirdikten sonra Özel Kadir Has Üniversitesinde Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Küçük yaşta oyunculuk tecrübesi edinen Boz, ilk olarak Cesur Hemşire dizisinde rol almıştır. 2014 yılına yayın hayatına başlayan Paramparça dizisinde 3 sezon boyunca Hazal karakterini canlandırmış Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan gibi başarılı isimlerle oynamıştır. İlk çıkışını bu dizide yapan güzel oyuncu Kaçma Birader ve Bölük gibi filmlerle beyaz perdede kendini göstermiştir. Alina Boz son olarak TRT1 ekranlarında Elimi Bırakma dizisinde Azra karakterini canlandırarak başrolde yer almıştır.

EBRU ŞAHİN

8 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk ve beyaz perde deneyimini Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Geçtiğimiz sezon ekranlarda olan İstanbullu Gelin ve Yasak Elma dizilerinde bölüm oyunculuğu yapmıştır. Ebru Şahin hali hazırda ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakteriyle başrol oynamaktadır.

İLAYDA ALİŞAN

Genç oyuncu İlayda Alişan 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim dizisiyle televizyon dünyasına adım atmıştır. Daha sonraları Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi dizilerde tecrübe kazanan Alişan Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Çukur'da Akşın karakterini canlandırmıştır. Burada yıldızı parlayan oyuncu karakterinin ölmesi üzerine geçtiğimiz sezonun bitimine yakın diziden ayrılmıştır. 

26-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar