Annemi Beklerken Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Annemi Beklerken Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
Yaz aylarında Star Tv'de yayınlanması planlanan ve hazırlık süreci son hız devam eden Annemi Beklerken ne zaman başlayacak? Dizinin yapım şirketi kim? Hepsi haberimizde!

Televizyon kanalları için iyisiyle kötüsüyle koca bir sezon daha geride kalmak üzere. Nisan ayının gelmesiyle birlikte kanalların halen yayında olan yapımları 7 – 8 bölüm sonra bitecek. Dolayısıyla kanallar yaz ayları için yeni projelerinin hazırlıklarını hızlandırmaya başladılar. Böyle olunca tatile girecek ya da final yapacak dizilerin yerini alacak dizilerde bir bir sahaya inmeye başladılar. Star Tv’de yaz aylarına yeni ve iddialı bir projeyle hazırlanıyor. 03 Medya tarafından projelendirilen Annemi Beklerken dizisinin masa başı hazırlıklarının büyük ölçüde bittiği ana oyuncu kadrosunun netleştiği ve senaryo yazım sürecinin hemen hemen tamamlandığı düşünülürse çok yakın bir zamanda sahaya inerek motor diyecektir. Peki, Star Tv’nin yaz sezonunda amiral gemisi olması beklenen dizisi Annemi Beklerken ne zaman motor diyecek ve ekranlara gelecek?

Annemi Beklerken Ne zaman Yayına Girecek?

Star Tv 2019 yazına ekranlara getireceği yaz dizileri ile damga vurmak ve rakiplerinin önüne geçmek istiyor. Kanalın yayın akışında yer alan dizilerden biri olan ve 03 Medya tarafından hazırlıkları son hız devam eden Annemi Beklerken dizisi Star Tv’nin rakipleri karşısındaki en büyük kozlarından olacak. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Erçetin’in, senaristliğini Pınar Ordu’nun üstleneceği dizinin başrollerinde Furkan Palalı ile Aslı Bekiroğlu’nun yer aldığı ve dizinin çekimlerinin Mayıs ayının son günlerinde başlayacağı belirtildi. Seyirci tarafından da merakla beklenmeye başlanan dizinin tam yayın tarihi belli olmamakla birlikte temmuz ayında ekranlara gelmesi için planlamaların yapıldığı belirtiliyor.

Annemi Beklerken Dizisi Konusu

Star Tv’de Temmuz ayında ekranlara gelmesi planlanan Annemi Beklerken dizisinde Nejat (Furkan Palalı) eşi tarafından ansızın terk edilince 6 yaşındaki kızı Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine başlayacaktır. Kızına hem annelik, hem de babalık yapan ünlü bir gözlük firması (Kayra Gözlük) sahibi Nejat bir anda Suna’ya (Aslı Bekiroğlu) aşık olur ve zaten eğlenceli olan hayatları daha da eğlenceli hale gelir. Yaz dizilerinin klasik aşk, eğlence ve komedi üçgeni üzerine kurulu hikaye ve senaryosuyla Annemi Beklerken’de Star Tv’nin yaz aylarında seyircinin beğenisine sunacağı dizilerden. Seyirci tarafından merakla beklenen diziyle ilgili yeni gelişmeleri canlıtv takipçilerine duyurmaya devam edeceğiz.

 

24-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar