Annemi Beklerken Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Annemi Beklerken Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Annemi Beklerken Konusu ve Oyuncu Kadrosu belli oldu. Star Tv'de başlayacak olan Annemi Beklerken dizisini sizler için araştırdık.

Bu yıl dizi sektöründe adından söz ettiren Star Tv 2019 yaz mevsimine iddialı girmek için kolları sıvadı. Çekimi devam eden İstanbullu Gelin dizisinden hemen sonra mayıs ayının sonlarına doğru yeni ve iddialı dizi “Annemi Beklerken” dizisinin çekimleri başlayacak. Canlı Tv olarak biz de Annemi Beklerken dizisinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırdık.

Annemi Beklerken Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Bomba dizilerle gündemi belirleyen Star Tv, ekranlara getireceği yaz dizileri için kesenin ağzını açtı, diyebiliriz. Star TV ile yaz dizisi için anlaşan ilk yapım ise O3 Medya… Temmuz ayında yeni dizinin izleyicisi karşısında olması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çoktandır ekranlarda görünmeyerek yüzünü eskitmemiş isimlerle çalışmak isteyen O3 Medya Annemi Beklerken dizisi için ince eleyip sık dokuyor. Erkek başrol oyuncusu olarak Furkan Palalı ile anlaştı gibi. Asker ve aksiyon dizilerinde yer alan Furkan Palalı bu dönemde aşk dizilerini tercih etmiş ve başrolünde yer aldığı No 309 dizisi ile başarılı olmuştu.

O3, yeni dizi Annemi Beklerken için Furkan Palalı’nın yanına kadın başrol için Aslı Bekiroğlu’n teklif götürdü. Adı Mutluluk dizisiyle piyasaya giren Bekiroğlu, Gülümse Yeter ile ilk başrol deneyimini yaşadı. Hem Palalı hem de Bekiroğlu’nun O3 Medya ile imza atmak üzere olduğunu söyleyebiliriz.

Annemi Beklerken dizisini büyük ihtimalle senarist Pınar Ordu yazacak, Barış Çetin yönetecek. Çünkü her iki isim de 03 Medya ile Tatlı İntikam’da beraber çalıştı.

Annemi Beklerken Dizisi Konusu

Nejat ünlü bir gözlük firması sahibidir ancak bir gün eşi tarafından terk edilir. Hayatı eğlenceli yaşamaya çalışan Nejat bocalasa da 6 yaşındaki kızı Kayra ile yaşama tutunmaya çalışır. Hiç ummadığı bir anda çocuğuna hem annelik, hem de babalık yapmak durumunda kalan Nejat, olayları eğlenceye çevirmeye devam eder. Eşinin onu bir anda terk etmesine mukabil, bir anda hayatına giren Suna’ya aşık olur. Artık hayat ona güzeldir ve eğlence kaldığı yerden devam etmektedir.

Furkan Palalı kimdir?

1986 Konya doğumlu oyuncu manken ve tiyatrocudur. Podyumların aranan isimlerinden Palalı uzun boy avantajını kullanarak erkek başrol oyuncularından biri olmayı başardı. 2011’de Türkiye ve Dünyada en yakışıklı model olarak bilinen Best Model of the World seçildi. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olan Furkan Palalı bir dönem profesyonel basketbol oynadı. Best Model seçildikten sonra basketi bırakıp mankenlik kariyerine başladı. Canlı Tv olarak biz de Furkan Palalı’ya Annemi beklerken dizisinde başarılar diliyoruz.

25-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar