‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ Dizisinden Erken Final Kararı!

‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ Dizisinden Erken Final Kararı!
TV8’in sevilen dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk sezona geç başladı erken bitti. 2021-2022 döneminin 2. Sezonunda başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman final yapıyor?

NTC Medya imzalı bir dram dizisi olarak TV8 ekranlarında Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi kısa süre içerisinde final yapma kararı aldı. Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Okan Başar Bahar kaleme aldığı, hikaye Makbule Kosif ile Gülsev Karagöz tarafından ele alınan dizisidir. Başrollerini Engin Öztürk (Sadun Kenan Demiray), İrem Helvacıoğlu (Defne Yılmaz), Selin Yeninci (Meryem Kısmet) ve Olgun Toker (Çınar Yılmaz) paylaşıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Ahmet Varlı, Sacide Taşener, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy, Mine Kılıç, Zeynep Köse, Gün Akıncı ve Esengül Yılmaz Şenalp rol alıyor. Konusuyla dikkat çeken ve oyuncu kadrosuyla büyük ses getirerek başlayan dizi kısa sürede final kararı aldığını duyurdu. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman final yapacak? Kaçıncı bölümde final yapacak? Neden final kararı aldı? İşte merak edilenler…

 Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’nın 2 sezon ekranlara gelip final karar alması ile kanalın yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk tanıtıldı ve izleyici ile buluşturuldu. Ancak dizi uzun sürmedi ve final kararı aldı.

6 Nisan 2022 tarihinde ilk kez ekranlara gelen ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisi her hafta Çarşamba günü saat 20.00 de ekranlara geliyor. 13 bölüm olarak anlaşması olan dizi 11. Bölümü ile 15 Haziran Çarşamba günü final yapacak.

 

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu, iki anne adayının kendi hayatlarında yaşadıkları olayların üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşmelerini anlatılıyor.

 

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Neden Final Yapacak?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi başta, sezonun ikinci yarısında ve izleyicinin dizilere olan ilgisinin azalmaya başladığı dönemde başlaması reytinglerinin düşük gelmesi sebebi ile final kararı almasına neden oldu.

Birçok yeni dizinin ekranlarda yer alması ile rekabet de fazla oluyor, bu sebepten ötürü çoğu dizi reytinglerde geride kaldığı için final yapıyor. Reytinglere yenik düşen diziler kervanına giren dizilerden biri de Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldu.

 

İlk bölümü ile 6 Nisan 2022 tarihinde TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi 3’ün altında gelen 2.1’lik reyting puanı ile başlamış oldu. Diğer bölümleri de 4 ‘ü görmemesi sebebi ile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi eğer 9 ve 10. bölümlerinde yüksek reyting alırsa ihtimaline bakılarak final yapıp yapmayacağı belli olacaktı. Reytinglerin bu bölümlerde 4’ün üstüne çıkması durumda yeni bir sözleşme ile ağustos sonuna kadar 8 bölümlük ek sözleşme yapılacaktı ancak 9. Bölümün reytingleri de 2-3 bandında kalmasından dolayı erken final kararı aldı.

 

Ayrıca dizinin final yapmasına rağmen, dizi oyuncuları ayrı ayrı başarılı performanslarından dolayı adından söz ettirmeyi başardı. İzleyiciden övgüler almayı başaran Engin Öztürk, İrem Helvacı, Olgun Toker ve özellikle Selin Yeninci kariyerleri için önemli bir yapımda yer almış oldular.


 

07-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar