Ebru Gündeş'in yeni aşkından ilk fotoğraflar geldi

Ebru Gündeş'in yeni aşkından ilk fotoğraflar geldi
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 28 yaşındaki yeni aşkı ile gündeme geldi. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş'in samimi fotoğrafları dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yeni aşkıyla gündemde. İranlı iş insanı Reza Zarrab'la 11 yıl süren evliliğini geçen yıl sonlandıran Ebru Gündeş gönlünü bu defa Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'a mı kaptırdı? Sosyal medyayı ve magazin dünyasını hareketlendiren fotoğraflar yeni bir aşk olarak yorumlandı. Bir süredir haklarında aşk iddiaları olan Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw söylentiler karşısında sessizliğini koruyor. Badess News hesabından sosyal medyada paylaşılan son fotoğraf ise iddiaları güçlendirdi. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş aşk mı yaşıyor? Olaylı bir şekilde yaşanan Reza Zarrab Ebru Gündeş evliliğinin ardından gözler yeniden Gündeş'e çevrildi.

Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş aşkı tescillendi

Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Gündeş aşklarıyla da çok konuşuluyor. Türkiye'de birçok olayla anılan İranlı Reza Zarrab'la evlenen ve bu evliliğinden bir kız çocuğu olan Ebru Gündeş 2021 yılında Zarrab'tan resmi olarak boşandı. Yaşananların ardından yeni bie aşkla gündeme gelen Ebru Gündeş'in son fotoğrafları dikkat çekti. Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın samimi fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Magazin çevresinde çok konuşulan ilişkinin fotoğrafları dikkat çekti. Rassan Khoshnaw'ın Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmadığı ve sanatçıyo hep en ön sıradan izlediği biliniyordu. Zaman zaman çıkan haberlere göre 48 yaşındaki Ebru Gündeş gönlünü 28 yaşındaki Rassan Khoshnaw'a kaptırdı.

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw sessizlik kararı almıştı

Türkiye'de ve birçok ülkede beğeniyle dinlenen Ebru Gündeş yine aşk haberleriyle gündeme geldi. Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş aşkına dair yeni gelişmler yaşanırken ikili konu hakkında konuşmama kararı aldı. Sessizliklerini koruyan ünlü çift paylaşılan son fotoğraftan sonra bir açıklama yapacak mı? Merakla beklenen açıklama sessizliği bozacak mı? Badess News hesabından paylaşılan son fotoğraf Rassan Khoshnaw - Ebru Gündeş aşkının başladığına yönelik yorumları da kuvvetlendirdi.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar