Aras Bulut İynemli ve Deniz Baysal'ın başrolde olduğu yeni bir film geliyor!

Aras Bulut İynemli ve Deniz Baysal'ın başrolde olduğu yeni bir film geliyor
Deniz Baysal verdiği röportajda Aras Bulut İynemli ile yeni bir sinema filminde rol alacaklarını söyledi. Film hakkında bilgiler verdi.

Son olarak Star TV'de yayınlanan ve final yapan Söz dizisinde rol alan Deniz Baysal, Uçankuş TV'ye röportaj verdi. Röportajda en çok dikkat çeken konu yeni bir film projesi oldu. Deniz Baysal'ın ifade ettiğine göre başrolde kendisiyle birlikte Aras Bulut İynemli olacak. İki isim de özellikle son yıllarda kariyeri sükse yapan oyuncular. Bakalım bizi nasıl bir film bekliyor? Filmle ilgili ipuçlarını Deniz Baysal veriyor.

Çukur dizisinin Yamaç Koçovalı'sı Aras Bulut İynemli ve Söz dizisinin Savcı Derya'sı yeni bir filmde bir araya geliyor. Şimdilik bu isimlere Sarp Akkaya ve Nisa Sofiya Aksongur'un eşlik edeceğini biliyoruz. Filmle ilgili daha fazla bilgiyi önümüzdeki haftalarda alacağız. Peki film hakkında neler biliyoruz?

Duygusal bir baba kız hikayesi

Henüz çekimlerine başlanmayan filmin adı 7. Koğuştaki Mucize. Bir baba ve kızın duygusal hikayesini konu alıyor. Deniz Baysal filmle ilgili "Çok güzel bir film. Okuma provalarımız devam ediyor. Haziran sonunda başlıyoruz çekmeye. Çok güzel çok dokunaklı bir baba – kız filmi olacak” ifadelerini kullandı."

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne?

Güney Kore yapımı Miracle in Cell No. 7 filminden uyarlanacak olan 7. Koğuştaki Mucize bir dram ve komedi filmi olacak. Zihinsel engelli bir baba olan Memo, kimseye zararı dokunmayacak biridir. 5 yaşındaki kızı Ova'ya büyük bir bağlılığı vardır. Hiçbir suçu olmamasına karşın bir cinayet Memo'nun üzerine kalır. Suçsuz yere hapse girmiştir. Avukat kızı babasını kurtarmak için her şeyi yapacaktır. Hapishanede 5 suçlu ile birlikte aynı koğuşta kalmaya başlar. Türlü suçlardan hüküm giyen adamlar arasından biri mafya babasıdır. O mafya babasının hayatı Memo sayesinde kurtulur ve kendini Memo'ya karşı borçlu hisseder. Onu hapishaneden kaçırmanın bir yol bulacaktır. Hapishanedeki Memo ve avukat kızının tutunabilecekleri tek dal umuttur.

Yapımını Lanistar Media ve Motion Content Group'un üstlendiği Yedinci Koğuştaki Mucize'nin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapacak. Çekimlerin yapılacağı İstanbul ve Muğla'da hazırlıklar sürüyor. Haziran ayında çekimler başlayacak ve film 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

10-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar