Arda ile Omuz Omuza Programına Kardeşlerim Dizisinden Konuk

Arda ile Omuz Omuza Programına Kardeşlerim Dizisinden Konuk
Kanal D ekranlarının hafta sonları yayınlanan ve seyircinin keyifle takip ettiği Arda ile Omuz Omuza programına bu hafta Kardeşlerim dizisinden konuk geliyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta sonları pazar günleri saat 13.00’da seyirciyle buluşan yemek eğlence programı Arda ile Omuz Omuza her hafta ünlü isimleri programında konuk ediyor. Seyircinin keyifle takip ettiği ve pazar günleri öğle kuşağında yayınlanan program özellikle evinde hafta sonunu dinlenerek geçiren seyircinin tercih ettiği ve severek seyrettiği programlardan biri olarak dikkat çekiyor. Uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ünlü şef Arda Türkmen tarafından hazırlanan ve sunulan Arda ile Omuz Omuza bu hafta yine ünlü bir ismi programa konuk olarak alıyor. Programın bu haftaki konuğu Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu ünlü ve başarılı isim Celil Nalçakan.

Celil Nalçakan Arda ile Omuz Omuza’da

Pazar günleri ekrana gelen ve Kanal D’nin sevilen yapımlarından olan yemek eğlence magazin programı Arda ile Omuz Omuza yine ünlü bir ismi seyirciyle buluşturuyor. Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncusu Celil Nalçakan’ın konuk olduğu program yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Arda Türkmen ile birlikte aynı yemeği aynı malzeme ve sürede yapmaya çalışacak Celil Nalçakan yemeği Arda’nın sesli yönlendirmesiyle yapmaya çalışacak. Programa katılan konukların sık sık Arda’nın kendilerini kandırmakla ve şaşırtmakla suçladığı yemek yapma sırasında Celil Nalçakan da benzer suçlamalarda bulunacak mı ve daha önemlisi belirlenen yemeği Arda’dan daha iyi yapabilecek mi? Başarılı oyuncu Celil Nalçakan ve Arda Türkmen’in aynı stüdyoda keyifli bir ortamda buluşacağı ve aynı keyfi seyirciye aktaracakları program bu hafta sonu pazar günü saat 13.00’da.

Somonlu Parmesan Salata

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından olan Arda ile Omuz Omuza programının pazar günkü konuğu olan Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncusu Celil Nalçakan ile program sunucusu Arda Türkmen bu hafta Somonlu Parmesan Salata yapıyorlar. Arda Türkmen’in sesli yönlendirmesiyle Celil Nalçakan’ın mutfak performansını sergileyeceği program sonunda taraflar birbirinin yaptığı yemeği tadacaklar. Oldukça neşeli, keyifli ve zamana karşı sürdürülen bir mutfak performansı olan Celil Nalçakan’ın konuk olduğu Arda ile Omuz Omuza bu hafta saat 13.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

28-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar