Veda Mektubu’nun yeni bölümü neden yok?

Veda Mektubu’nun yeni bölümü neden yok?
Kanal D Ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sezon ortasında ilk bölümüyle ekrana gelen Veda Mektubu’nun yeni bölümü pazartesi günü yayınlanmayacak.

Bu sezon ortalarında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazartesi akşamları seyirci karşısına çıkan yeni dizilerden Veda Mektubu iddialı girdiği yayın hayatında ne yazık ki beklenen karşılığı göremedi ve yayınlanan bölümleri itibari ile yapım şirketini ve yayıncı kanalı hayal kırıklığına uğrattı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Most prodüction tarafından hazırlanan dizi dram ve aşk türünde ele alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş yer alıyor ve dizinin senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme alıyor. Kanalın iddialı yapımları arasında yer alan ancak pazartesi akşamları reytinglerde fazla bir varlık ortaya koyamayan dizinin 1 Mayıs tarihinde yayınlanacak 10. Bölümünün ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Dizinin seyircisinin yeni bölümün neden yayınlanmayacağını merak ettiği görülürken Kanal D’nin dizinin yerine yayın akışına yabancı sinema filmi koyduğu görüldü.

Veda Mektubu 1 Mayıs’ta Yok

Most prodüction tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Veda Mektubu’nun 1 Mayıs tarihinde yayınlanması planlanan 10. Bölümünün yayın akışında olmadığı ve bunun yerine akışta yabancı sinema filminin yer aldığı görüldü. Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak reytingleri pek de iyi olamayan dizinin yayın akışından neden çıkarıldığı öğrenilemezken bu durumda reytinglerin etkisinin olup olmadığı merak konusu oldu. Yeni yayın dönemi için devam edip etmeyeceği tartışılan dizinin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ekranda olmaması seyirciyi acaba dizi final mi yapıyor sorusuyla karşı karşıya bıraktı. Reytinglerde ilk on içine giremeyen dizi son yayınlanan bölümde 2,5 reytinge 13. Sırada yer aldı.

Veda Mektubu Oyuncuları

Kanal D Ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sezon ortasında ilk bölümüyle ekrana gelen Veda Mektubu pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosunda, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hazar Motan, Oğuzhan Şener, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Ahmet kaynak, Elif çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Ulusoy ve Deniz Altan gibi oyuncular yer alıyor. Most Production tarafından hazırlanan dizinin bir sonraki hafta yayında olup olmayacağı ise şimdilik biliniyor.

28-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar