Arda ile Omuz Omuza Programının 14 Şubat Konuğu Belli Oldu

Arda ile Omuz Omuza Programının 14 Şubat Konuğu Belli Oldu
Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü ve güzel oyuncu Hande Ataizi.

Kanal D ekranlarında hafta sonları ekrana gelen ve her hafta bir ünlü ismin konuk olarak katıldığı ve keyifli ve eleneli anların yaşandığı Arda ile omuz Omuza’nın 14 Şubat Pazar günkü konuğu belli oldu. Ünlü isim Arda Türkmen’in hazırlayıp sunduğu program ölen kuşağında seyirciyle buluşuyor ve birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlıyor. Programda Arda Türkmen’in daha önceden belirlediği bir yemek hem Arda Türkmen hem de arda Türkmen’in yönlendirmeleriyle konuk tarafından aynı anda yapılıyor. Final de ise ikili birbirlerinin hazırladıkları yemekleri tadıyor. Oldukça neşeli ve keyifli geçen program seyirci tarafından da sevilerek takip ediliyor. Programın 14 Şubat Pazar günü yayınlanacak bölümünde ise konuk olacak isim belli oldu. Ünlü ve güzel oyuncu Hande Ataizi’nin konuk olacağı program seyirciye oldukça keyifli anlar yaşatacak.

Hande Ataizi Arda’ya Rakip Çıkıyor!

Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen Arda ile omuz Omuza bu hafta yine ünlü bir ismi ağırlıyor. Programın bu haftaki konuğu ünlü ve güzel oyuncu Hande Ataizi. Hande Ataizi ve Arda Türkmen mutfakta tavuklu bazlama yaparken oldukça keyifli ve eğlenceli anlar yaşanıyor. Hande Ataizi’nin Arda ile kıyasıya bir yarışa tutuştuğu ve mutfakta tüm hünerini ortaya koyduğu program seyirciye yine keyifli anlar ve kahkaha dolu dakikalar yaşatacak. Arda ile Omuz Omuza Arda Türkmen’in konuğu yönlendirmesi ve aynı zaman sürecinde aynı yemeği yapmaları formatına dayanıyor. Tabi Usta Şef arda Türkmen’in anlatımları bazen yanlış anlaşılıyor ve ortaya keyifli anlar çıkıyor. Hande Ataizi’nin konuk olacağı program 14 Şubat Pazar günü saat 13.00’da ekranlara geliyor.

Hande Ataizi Kimdir?

2 Eylül 1973 yılında Bursa’da dünyaya gelen Hande Ataizi ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü güzel 1996 yılında rol aldığı Mum Kokulu Kadınlar filminde canlandırdığı karakter ile ünlenmiştir. Pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Yaz Evi Gülçiçek

-          Ruhsar

-          Yüzleşme

-          Estağfurullah Yokuşu

-          Melekler Adası

-          Hayat Mucizelere Gebe

-          Mum Kokulu Kadınlar

10-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar