Mehmet Ali Erbil doğum gününü eski eşleriyle kutladı

Mehmet Ali Erbil doğum gününü eski eşleriyle kutladı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil eski eşlerini aynı masada bir araya getirdi. Kaçış sendromu hastası olan Mehmet Ali Erbil doğum gününü eski eşleriyle kutladı.

Mehmet Ali Erbil doğum gününü eski eşleriyle birlikte geçirdi. Uzun süredir kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in son hareketi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Sağlıklı olduğu dönemlerde yaptığı evliliklerle sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil bu kez eski eşlerini aynı masada topladığı için gündemde. Sevilen şovmen doğum gününde herkesi şaşırtan fotoğraflarla gündeme geldi. Mehmet Ali Erbil eski eşleriyle doğum gününü kutladı ve o anlara ait fotoğrafları paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'den dikkat çeken doğum günü

Kaçış sendromu olarak adlandırılan bir hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil, sağlık açısından zor günler geçirse de esprili halini koruyor. Mehmet Ali Erbil son olarak aynı masa etrafına eski eşlerini toplamasıyla gündeme geldi. Ünlü şovmenin doğum gününden paylaşılan fotoğraflar şaşkınlık oluşturdu. Mehmet Ali Erbil'in doğum günü masasında üç farklı doğum günü pastası ve eski eşleri vardı. Erbil'in eski eşleri Nergis Kumbasar, Tuğba Çoşkun, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ve Sedef Altuntaş aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

Çocukları ve eski eşleri Mehmet Ali Erbil'i yalnız bırakmadı

Mehmet Ali Erbil'in doğum günü masasında eski eşleri Nergis Kumbasar, Tuğba Çoşkun, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ve Sedef Altuntaş'ın dışında kızı Yasmin, oğlu Ali Sadi ve kendisine benzerliği ile dikkat çeken ağabeyi de yer aldı. Dikkat çeken Mehmet Ali Erbil'in doğum günü fotoğraflarına sosyal medyadan da çok sayıda yorum yapıldı.

Mehmet Ali Erbil kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil gençlik yıllarından beri magazin dünyasında evlilikleri ve birlikte olduğu kadınlarla gündeme geliyordu. Erbil geçirdiği hastalık nedeniyle çok zorlu bir süreç geçiriyor. Kaçış sendromu yaşayan Erbil zaman zaman hastanede tedavi altına alınıyor. Erbil İbrahim Tatlıses'in yeniden çekmeye başladığı, Star Tv'de yayınlanan İbo Show'a konuk olmuştu. Programın çekimleri ise Erbil'in evine gidilerek yapılmıştı. Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957 doğumlu. Erbil 8 Şubat'ta 64. yaşını kutladı.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar