Arif Verimli Müge Anlı'yla ilgili konuştu: Kıymeti yok benim için

Arif Verimli Müge Anlı'yla ilgili konuştu: Kıymeti yok benim için
Müge Anlı ile birlikte senelerce program yapan Prof. Dr. Arif Verimli'den şok sözler! Arif Verimli programdan neden ayrıldı? Arif Verimli Müge Anlı için neler söyledi?

Ünlü programcı Müge Anlı ile Prof. Dr. Arif verimli sennelerce birlikte program yapmıştı. Ekranın en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında danışman olarak yer alan Arif Verimli, 2021 yılında programın kadrosundan ayrıldı. Arif Verimli 2008 yılında başlayan programdan 2021 yılında ayrıldı ve ayrıldığını bildirdiği paylaşımında kimseye kırgın olmadığını söyledi. Programın takipçilerini de şaşırtan bu ayrılığın perde arkasıyla ilgili Arif Verimli yeni açıklamalar yaptı. Yasemin Özçelik'in YouTube programına katılan Arif Verimli, Müge Anlı ve Şevki Sözen'le ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Arif Verimli Müge Anlı programından neden ayrıldı?

Ekranın sevilen simalarından olan Arif Verimli'nin 12 Şubat 2021'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldığını duyurması herkesi çok şaşırtmıştı. O dönem sosyal medya hesabından açıklama yapan Arif Verimli "Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum" demişti. Fakat yaşananlarla ilgili bir yıl sonra konuşan Arif Verimli 'kırgın' olduğunu söyledi. Yasemin Özçelik'e konuşan Verimli, programda kendisi gibi danışman olarak yer alan Şevki Sözen'le sık sık gerilim yaşadığını dile getirdi. Arif Verimli ile Şevki sözen arasındaki gerilim zaman zaman yayınlara da yansıyordu. Müge Anlı bir programda Şevki Sözen'in konu hakkındaki görüşünü aldıktan sonra Arif Verimli'ye görüşünü sormuştu ve Arif Verimli'den, "Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten" cevabını almıştı. Yaşanan gerilim bu şekilde zaman zaman ekrana da yansıyordu. Daha sonra Arif Verimli programdan ayrıldığını açıklamıştı.

Arif Verimli'den Müge Anlı ve Şevki Sözen'e şok sözler

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yapılmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının sevilen programından ayrılan Arif Verimli'nin yeni açıklamaları ise dikkat çekti. Arif Verimli "Kırgın mısınız?" sorusuna bu kez "Kırgınım" cevabını verdi. Verimli, "Evet kırgınım. Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Ve Müge’nin de bu hareketi destekleyen arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim" dedi.

Müge Anlı'nın kendisini sevmediğini ve bu nedenle bu şekilde davrandığını düşünen Arif Verimli, Şevki Sözen'le ilgili yaşananları da anlattı. Verimli, "Şevki Bey, biraz değil her gün alanıma giriyor. Rica ettik, tartıştık. Hiç dinlemedi arkadaşımız" ifadesini kullandı. Arif Verimli hem Müge Anlı'ya hem de Şevki Sözen'e kırgın olduğunu söyleyerek,"Valla ikisinin de kıymeti yok benim için" dedi.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar