Arıza dizisinde tepki çeken söz! Boykot ettiler

Arıza dizisinde tepki çeken söz! Boykot ettiler
Bir taksici ile mafya patronu bir ailenin doktor kızının imkansız aşkını ve mafya ile olan maceralarını anlatan Arıza dizisinin 1. Bölümünde geçen bir replik büyük tepkiye yol açtı

O3 Medya’nın yapımını üstlendiği Arıza dizisi, güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve macera dolu ilk bölümüyle Show TV’de yayınlandı. Kendi halindeki bir taksici ile mafya işleriyle uğraşan bir ailenin doktor kızının imkansız aşkını ve mafya ile olan maceralarını anlatan Arıza dizisinin 1. Bölümünde geçen bir replik büyük tepkiye yol açtı. Pazar günleri yayınlanacak olan dizi daha ilk bölümünden boykot edildi. Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı ve ekran macerasına başlayan Arıza dizisindeki geçen o arıza replik neydi? Vanlılar diziyi neden boykot etti? Şimdi detaylar

Arıza dizisinde tepki çeken söz! Boykot ettiler

Show Tv’nin 13 Eylül Pazar akşamı yayınlanan Arıza 1. Bölümüyle ekrana geldi. Alçakgönüllü ve dürüst bir kişi olan Ali Rıza’nın mafya patronu bir babanın doktor kızı olan Halide ile tanışmasıyla değişen hayatını konu alan Arıza dizisinde geçen bir replik umulmadık bir tepkiye yol açtı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı aynı karede buluşturan dizide geçen arıza bir söz Vanlıları çileden çıkardı.

Dağ başında nasır mı tedavi edeceksin?

Serüven dolu hikayesi, intikam ve ihanetlerin gölgesinde kalan imkansız aşkı anlatan Arıza ilk bölümüyle 13 Eylül Pazar akşamı Show TV’de büyük umutlarla başladı. Her şey yolunda giderken Doktor Halide ile tartışan Melek’in şu sözleri sadece Vanlıları değil doğudaki bütün vatandaşları huzursuz etti. İşte o kahreden sözler:

Özür dile Show Tv!

Dizide Halide’nin kuzeni olan "Melek" karakteri, Van'a doktor olarak atanan "Halide"ye sözleri tepkiye yol açtı. Canlitv olarak bu ayrımcı cümleyi aynen yayınlıyoruz. " İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu? Ne anlıyorsun o dağ başında nasır tedavi etmekten anlamış değilim"

Bu sözlerin dizi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya harekete geçti. Kısa sürede yayınlan bir boykot çağrısı gündeme bomba gibi düştü. Uzun süre sosyal medyada boykot edilen Show TV'ye kullanıcılar #ÖzürDileShowtv etiketiyle çağrıda bulundu. Canlitv platformu olarak kınadığımız bu replikle ilgili Show Tv’ye bir çağrıda bulunuyor ve Vanlılardan özür dilemelerini bekliyoruz.

Arıza 1. Bölümde neler oldu?

Taksicilik yaparak kardeşlerine bakan Ali Rıza, müşterisi Halide’yi götürmek isterken Halide’ye körkütük aşık olan Burak adlı mafya elemanı tarafından arabadan indirilir. Ali Rıza, Halide’yi mafya kılıklı adamlardan kurtarır ancak başına belayı da satın alır. Burak yediği dayağın internete düşmesi üzerine daha da delirir ve Ali Rıza’dan intikam almak ister. Ali Rıza kız kardeşinin düğünü için bir yer kiralar. Düğüne özür dilemek için Halide de gelir. Ali Rıza’yı öldürmek için mahalleye gelen mafya elemanları, koca bir mahalleyi karşılarında bulur. Ali Rıza, karanlık dünyanın sözü geçen patronuna karşı verdiği mücadelede yalnız değildir. Üstelik Bufak’tan nefrete eden Halide de onunla birliktedir.

16-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler