Arka Sokaklar 532. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 532. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 532. Bölüm izle; 22 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 532. Bölüm izle; Erler Film tarafından Kanal D için yapılan ve yıllardır süren başarılı polisiye dizi Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 532. Bölümüyle ekranlara geliyor. Zafer ergin, Şevket Çoruh,  Oya Okar, Özgür Ozan gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin son bölümünde Arka sokaklar ekibi bu hafta yeni bölümde izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Arka Sokaklar’ın yayınlanacak 532. Bölümüne terör örgütü mensuplarıyla çatışmaya giren ekibin aksiyon dolu anları damga vuracak. Operasyon sırasında ağır yaralanan Selin’in durumu ise seyircide acaba Selin Ölecek mi sorusunu sorduruyor. Arka Sokaklar 532. Bölüm bu akşam (22.11.2019 Cuma) günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM (TEK PARÇA) İZLE!

Kanal D’de yayınlanacak Arka Sokaklar’ın 532. Bölümünü ve ekibin yaşadığı terörle mücadeleyi seyretmek isteyenler bu akşam (22.11.2019 Cuma) saat 20.00’da ekran başına geçecekler. Dizinin son bölümünde yaşananlar ise seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Terörle mücadele için İstanbul dışında bir operasyona giden ekip burada teröristlerle kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Ancak ne yazık ki teröristlerle çıkan çatışmada Ekibin üyelerinden Selin bıçaklanarak ağır yaralanıyor. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli.

ARKA SOKAKLAR 532. BÖLÜM ÖZETİ

Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Kanal D’de yayınlanan Arka sokaklar bu akşam 532. Bölümüyle seyirciyle buluşacak. Dizinin son bölümünde ise yaşanacaklar seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Selin, Mesut ve Cemal terör örgütünce alıkonulan çocukları Berzan’ın elinden kurtarmak için Serboran Kırsalına gelirler. Aldıkları istihbaratlar sayesinde Berzan’ın çocukları tuttukları kampları bulurlar. İstanbul’dan yanlarında getirdikleri terör örgütü mensubu kadın operasyon sırasında Selin’e bıçakla saldırarak Selin’i yaralamayı başarır.

Bıçaklanan ve ağır yaralanan Selin yaşayacak mı? Mesutlar çocukları terör örgütünün elinden kurtarabilecekler mi? Selin’in kardeşinin bebeğinin ölümüne neden olan terör örgütü lideri terörist Berzan yakalanacak mı?

Bu sırada İstanbul’da kalan ekip Nadir’in silah kaçakçılı yaptığı tırlara operasyon düzenler. Operasyon sonrası Ezgi, manevi amcası Nadir’in gerçek yüzünü görür. Bu yüzden ekip arkadaşlarına karşı utanç içindedir. Fakat nadir’den hesap sormasını bilir. Ekip Nadir’i içeri atacak delillere ulaşabildi mi? Ezgi ve Nadir arasında neler yaşanacak? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Arka Sokaklar’ın son (532. Bölüm) bölümünde.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar