Exatlon Challenge Yarışmacısı Barış Erdoğan Kimdir?

Exatlon Challenge Yarışmacısı Barış Erdoğan Kimdir?
Tv 8 ekranlarında yayınlanmak için hazırlıkları süren Exatlon Challenge yarışmacısı Barış Erdoğan kimdir? Barış Erdoğan yarışmada ne kadar iddialı? İşte detaylar!

Tv 8 ekranları yeni ve heyecanlı bir yarışma programına daha hazırlanıyor. Exatlon Challenge. Acun Ilıcalı’nın yeni ve iddialı projesi Exatlon Challenge oldukça rekabetçi ve heyecanlı bir formata sahip. Her ne kadar Survivor’u anımsatsa da açıklananlara göre Exatlon Challenge Survivor’dan daha zor ve uzun parkurlara sahip ve yarışmacıların daha dayanıklı ve psikolojik olarak da daha dirençli olması gerekiyor. 18 yarışmacının katıldığı yarışma 9’ar kişiden oluşan iki takımdan oluşuyor. Yarışmacılar hem rakip takımla mücadele ederken hem de kendi aralarında kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Çekimlerin Dominik’te başladığı yarışmanın yakın zamanda Tv 8 ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. Birbirinden güçlü ve iddialı 18 yarışmacının yer aldığı yarışmanın adaylarından biri ünlü Youtuber ve parkurcu Barış Erdoğan. Yarışmayı merak edenlerin Barış Erdoğan kimdir diye internet sitelerinde araştırma yapması üzerine Barış Erdoğan kimdir diye araştırdık. İşte Barış Erdoğan!

Ünlü Youtuber Barış Erdoğan Kimdir?

Barış Erdoğan 1995 yılında Norveç’in Osla şehrinde dünyaya gelmiştir. Temel eğitiminin ardından özellikle aksiyon sporlarına yönelen Barış Erdoğan aynı zamanda binlerce takipçisi olan bir Youtuber’dir. Hayatının parkur ve aksiyonla geçtiğini dile getiren Erdoğan Türkiye Parkur şampiyonluğunun yanı sıra Ninja Warrior’da da birincilik kazanmıştır.

Yarışmacı özellikle performans/aksiyon videoları başta olmak üzere çeşitli eğlenceli içerikleri olan bir Youtuber’dir. 228K abonesi bulunan barış Erdoğan 40.392.756 görüntülenme sayısına sahiptir. Yarışmacı ayrıca diğper sosyal medya mecrası Instegram’da 26.6K takipçiye hitap etmektedir ve paylaşımları ortalama 2K like almaktadır. Sosyal medya platformlarında oldukça popüler olan barış Erdoğan Exatlon Challenge yarışmasının en iddialı isimlerinden biridir.

Exatlon Challenge Yarışmasının Yarışmacıları Kimler?

Tv 8 ekranları için Dominik’te çekimleri başlayan Exatlon Challenge adlı yarışmanın birbirinden ünlü 18 yarışmacısı bulunmaktadır. Sunuculuğunu yine ünlü bir Youtuber olan Orkun Işıtman’ın yapacağı yarışmanın yarışmacıları aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Exatlon Challenge Yarışmacıları!

Doğan Kabak, Buse Plan, Barış Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna  Şen, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin Mendemur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtman.

23-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar