Arka Sokaklar 533. Bölüm izle

Arka Sokaklar 533. Bölüm izle
Arka Sokaklar dizisi 533. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluşakacak. Arka Sokaklar 533. Bölüm izle

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu işlerinden biri olan Arka Sokaklar dizisi, her Cuma akşamı 20:00'da Kanal D'den ekrana geliyor. Hala büyük ilgi gören dizinin bu akşam 533. bölümü ekrana gelecek. Arka Sokaklar 533. bölüm izle.

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin, Ezgi Vural, İlker İnanoğlu, Yüsra Geyik, Nazlı Tosunoğlu gibi isimleri gördüğümüz Arka Sokaklar'ın son bölümünde neler yaşanmıştı? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Kurye, müsteşarı öldürmesinin ardından ekibin bir numaralı gündem maddesi olur. Nadir'e ulaşabilmek için birincil olarak Kurye'yi canlı olarak ele geçirmeleri gerekecektir. Nadia, ekibe, Nadir'in ülkeye kaçak yollarla silah sokacağı istihbaratını verir. Alınan istihbaratın ardından ekip harekete geçer. İçinde silah olduğunu düşündükleri kamyona ulaşırlar ancak kamyonun içinde bekledikleri silahları bulamazlar. Buna karşın kamyonda yer alan bir kasa silah sayesinde Nadir'i gözaltına almışlardır. Kamyonun boş olması ekibi olduğu kadar Nadir'i de şaşırtmıştır. Nadir'in güvendiği insanlar arkasından işler çevirmektedir. Kurye'nin önderlik ettiği adamlar silahları Nadir'den habersiz bir şekilde satmaktadır. Silahlarda bulunan takip cihazı sayesinde silahların nerede olduğu bilgisine ulaşırlar. Bölgede bulunan güvenlik kameraları da Kurye'nin yüzünü ayan beyan görmelerine neden olur. Böylece Kurye'nin kim olduğu da ortaya çıkıyor. Kurye, Zeliş'in sevgilisi olan Tarık'dır. Bu durum başta Hüsnü olmak üzere tüm ekibi şaşkınlığa uğratır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Son bölümde yaşananların ardından Hüsnü, Zeliş'e Kurye'nin Tarık olduğunu söyler. Zeliş ise babasının söylediklerine karşın Tarık'a büyük güven duyduğu için Kurye'nin sevgilisi Tarık olduğuna inanmaz. Bu yaşananların ardından Hüsnü ve kızı Zeliş arasındaki ipler neredeyse kopma noktasına gelir. Ekip Kurye'yi etkisiz hale getirmek için yoğun bir uğraş verecektir. Kurye ise içinde bulunduğu durumdan en ufak hasarla çıkmanın yollarını arıyor olacaktır. Zeliş ise babası ve sevgilisi Tarık arasında bir seçim yapmak zorundadır. Bakalım ekip Kurye'yi ele geçirmeyi başarabilecek mi?

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler