Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 29 Kasım Cuma vizyona girecek filmler?

Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 29 Kasım Cuma vizyona girecek filmler?
Bu haftasonu yepyeni filmler vizyona girecek. Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 29 Kasım Cuma vizyona girecek filmler?

29 Kasım Cuma günüyle birlikte yeni filmler vizyondaki yerini aldı. Peki bu haftasonu hangi yeni filmler vizyona girecek? İşte 29 Kasım Cuma günü vizyona girecek filmler.

Küçük Şeyler

Küçük Şeyler, evli bir çiftin geçirdiği bunalımlı dönemi konu alıyor. Beyaz yakalı Onur ve Bahar, belli bir miktar borcun altına girerek İstanbul'un şehir hayatından uzakta yeni bir ev almıştır. Taşınmalarının üzerinden kısa bir süre geçmişken Onur, beklemediği şekilde işten çıkarılır. Gittiği tüm iş görüşmelerinde kapılar yüzüne kapanır. Zamanla bu durum, çiftin evliliğini tehlikeye atar. Filmde Onur ve Bahar çiftinin yaşadığı bunalımlı döneme tanıklık ediyoruz.

Küçük Şeyler filminin oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Tuğçe Altuğ, Nihal Koldaş ve Ece Dizdar yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Sezer oturuyor.

Hemen Döneriz

Genç mucit Özkan, saksıda yetiştirdiği bir bitki sayesinde beyindeki stres hormonlarını yok etmenin yolunu bulur. Ancak bitki bir karga tarafından yenince her şey suya düşer. Özkan ve arkadaşları yetiştirebilecekleri yeni bitkiye ulaşabilmek için yola koyulur. Ancak işler beklendiği gibi gitmez ve kendilerini türlü tehlikelerin içinde bulurlar.

Hemen Döneriz filminin oyuncu kadrosunda Burak Satıbol, Murat Genç, Gökhan Mumcu, Buse İskenderoğlu, Kadir Polatçı, Ayhan Taş, Esin Civangil ve Kıvanç Baran Aslan yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Haydar Işık oturuyor.

Dilsiz

Sıradan bir hayat yaşayan Sami'ye, babaanesi vefat edince bir sandık miras kalır. Sandıkta hattat sanatı malzemeleri vardır. Bu malzemeleri elden çıkarmak istediği sırada Selma ile tanışır. Selma, hattat sanatıyla ilgilenmektedir. Sami'nin hayatı Selma ile tanışmasının ardından değişecektir.

Dilsiz filminin başrollerinde Ozan Çelik, Mim Kemal Öke, Vildan Atasever ve Emin Gürsoy yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Pay oturuyor.

Midway

Midway, II. Dünya Savaşı için dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen Midway Muharabesi'nin arka planında yer alan bir kahramanlık hikayesini konu almaktadır.

Midway filminin oyuncu kadrosunda Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Mandy Moore, Dennis Quaid ve Nick Jonas yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Roland Emmerich oturuyor.

Charlie'nin Melekleri

Charlie'nin Melekleri yepyeni isimlerle yeniden beyaz perdeye taşınıyor. Hepsi birbirinden yetenekli 3 kadın ajan, oldukça tehlikeli maceralara girişecektir.

Charlie'nin Melekleri filminin oyuncu kadrosunda Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Dijmon Hounsou, Patrick Stewart, Sam Claflin ve Noah Centino yer alıyor. Filmde rol alan Elizabeth Banks, ayrıca filmin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Korkunun Sesi

Korkunun Sesi, bir kadının kendisine miras kalan evde yaşadığı korku dolu olayları konu alıyor.

Korkunun Sesi filminin oyuncu kadrosunda Trista Robinson, Hannah Race, Raul Chirico, Marshal Hilton, Curt Lambert, Danilo Di Julio, Norman Zeller ve Ian Heath yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Brian ve Laurence Avenet-Bradley oturuyor.

Bir Şans Daha

Bir noel dükkanında işe giren Kate, her gün elf kılığına girmektedir. Dükkanda çalıştığı sırada Tom ile tanışmasının ardından hayatı bambaşka noktalara doğru gider.

Bir Şans Daha filminin oyuncu kadrosunda Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson, Lydia Leonard, Maxim Alexander Baldry, Boris Isakovic ve Ritu Arya yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Paul Feig oturuyor.

Monos

Monos, bir gerilla grubunun hikayesini konu ediyor.

Monos filminin oyuncu kadrosunda Julianne Nicholson, Moises Arias, Julian Giraldo, Jorge Roman, Sofia Buenaventura, Deibi Rueda, Paul Cubides ve Laura Castrillion yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Alejandro Landes oturuyor.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler