Arka Sokaklar 534. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 534. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 534. Bölüm izle; 6 Aralık Cuma akşamı 534. Bölümüyle ekrana gelen Arka sokaklar dizisinin 534. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 534. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi usta oyuncuların rol aldığı Arka Sokaklar 6 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Yıllardır devam eden ve Kanal D’nin efsane dizilerinden olan ve suç ve suç örgütleriyle mücadeleyi konu alan polisiye dizi Arka Sokaklar yayınlandığı her bölüm seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

 

Her saniyesi heyecan ve gerilim dolu dizinin müdavimleri gözlerini bir an bile kırpmadan diziyi seyrederken heyecanlarını gizleyemiyorlar ve adeta nefeslerini tutuyorlar. Son bölümlerde yaşanan büyük terör saldırıları ve Arka Sokaklar Ekibinde yaşanan dramatik olaylar ekibi oldukça yordu. Ekip yeni olaylara müdahale ederken aynı zamanda yaralarını da sarıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar’ın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi olma unvanını elinde bulunduran ve Erler Film tarafından hazırlanan arka sokaklar bu akşam 534. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide Serbon Kırsalı’nda yaşanan dramatik gelişmelerin ardından Mesut yaşadıklarına dayanamayıp intihar edeceği sırada silahı tutukluk yapar. Bu sırada Akif’in silahını aldığı sırada teröristler gelir ve Mesut intihardan vazgeçerek gelen teröristleri etkisiz hale getirir. Bu sırada Cemaller çatışmaya devam ederken, Hamza kaçmıştır. Mesut ise yaşadıklarından dolayı hem fiziksel hem de psikolojik olarak kötü durumdadır. Çatışmalarda ağır yaralanan Selin kendisini ziyaret eden Mesut’un tuhaflığını fark etmiştir.

Arka Sokaklar 534. Bölüm Özeti!

Arka Sokaklar’da son bölümlerde yaşanan dramatik ve zorlu süreç sona ermek üzeredir. Serbon Kırsalında yaşananlar ve Selin’in ağır yaralanması, asker ve polislerin teröristlerle girdiği çatışmalar sonrasındaki psikolojileri yıpranmıştır. Mesut zorlu süreç sonunda yaşadığı dramatik ve psikolojik etkiler sonrasında intihar etmek ister ancak silahı tutukluk yapar. Mesut bu sırada gelen teröristleri etkisiz hale getirir. Ekip olayların ardından tekrar İstanbul’a döner. Selin’i hastanede ziyaret eden Mesut’taki kötü hali fark eden selin onun için endişelenir.

Öbür taraftan Tarık Zeliha’yı eve kapatmıştır. Zeliha’ya psikolojik baskı yapmaktadır. Zeliha’nın bu baskılar sonunda dengesi iyice alt üst olmuştur. Zeliha’yı kurtarmak için ise ekibin çalışmaları devam etmektedir. Ancak Hüsnü’nün Zeliha’ya bir türlü ulaşamaması ve onu bulamaması Hüsnü’nün de moralini bozmuştur. Hüsnü’ye yardım eden ise yine Arka sokaklar ekibi ve Rıza Babadır.

Arka Sokaklar 534. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmelere kolaylıkla ulaşmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

06-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar