Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) diziye veda ediyor!

Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) diziye veda ediyor!
Ekranların sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın başrol oyuncularından Aylin karakterini canlandıran oyuncu Ege Kökenli diziye veda ediyor.

Star Tv'nin başarılı dizileri arasında yer alan Benim Tatlı Yalanım'dan beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Dizide Kayra'nın öz annesi Aylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Ege Kökenli'nin diziye veda ettiği açıklandı. Ani bir şekilde gerçekleşen bu ayrılık dizi hayranlarını şoka uğrattı. Peki Benim Tatlı Yalanım Aylin yani Ege Kökenli diziden neden ayrılıyor? 

Benim Tatlı Yalanım Aylin diziden ayrıldı!

O3 Medya imzalı Star TV dizisi Benim Tatlı Yalanım yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi ile takip ediliyor. Her bölümü heyecan ve merakla beklenen dizinin kadrosunda Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Gonca Sarıyıldız, Ali Yoğurtcuoğlu, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi isimler yer almakta. Bu kadroya geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisi ile yıldızı parlayan gençve güzel oyuncu Ege Kökenli dahil olmuştu. Ege Kökenli dizide Kayra'nın gerçek annesi Aylin karakterine hayat verdi. Aylin'in gelmesi Nejat ve Suna ilişkisi için büyük bir engeldi. Kayra'yı Nejat'tan almak için elinden geleni ardına koymayan Aylin'in tüm uğraşları boşuna çıktı. Ve dizide daha fazla bir rolü kalmadığı için kadroya veda etmesi uygun görüldü. Aylin'in rol icabı Amerika'ya geri dönerek diziden ayırılacağı açıklandı. Aylin'in Amerika'ya gitmesi Nejat ve Suna aşkını yeniden alevlendirecek. Suna ve Nejat aşkına yenik düşen Aylin diziden ne zaman ayrılacak? 

Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna veda eden Ege Kökenli'nin gelecek haftalarda yayınlanan yeni bölümlerde Amerika'ya giderek diziye veda etmesi bekleniyor. Bakalım Kayra'nın gerçek annesi rolünü canlandıran Aylin karakterinin diziye veda etmesi Kayra, Suna ve Nejat cephesinde nasıl bir etki gösterebilecek. Son ve büyük engel Aylin'in diziden ayrılmasının ardından Kayra, Suna ve Nejat bir araya gelebilecek mi? Benim Tatlı Yalanım dizisini yakından takip eden dizi hayranları Nejat ve Suna'nın arasına binbir engel sokan Aylin'in dizi kadrosundan ayrılmasına sevindi. Çünkü izleyici uzun bir süredir Nejat, Suna ve Aylin'in bir araya gelmesini istiyor. Bakalım Aylin'in Amerika'ya gitmesi ile Benim Tatlı Yalanım dizisinde nasıl etki gösterecek. Her hafta Cumartesi akşamı yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar