Arka Sokaklar 538. Bölüm izle

Arka Sokaklar 538. Bölüm izle
Arka Sokaklar dizisi 538. Bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi 538. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar 538. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi bu akşam 538. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon ve heyecan içeren bölümleriyle hala izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Arka Sokaklar dizisi bu bölümde de fazlasıyla aksiyon ve heyecan vaat ediyor. Arka Sokaklar dizisi 17 Ocak akşamı saat 20:00'da yayınlanacak. Geçen haftaki bölümün ardından izleyiciler merakla yeni bölümü beklemeye başlamışlardı. Arka Sokaklar izleyicileri dizinin yeni bölümü için ekran karşısına geçecek. Kimisi dizinin yeni bölümünü televizyondan izleyecekken kimisi de internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. Arka Sokaklar dizisinin 538. ve yeni bölümünü internet üzerinden izleyecekseniz canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. İyi seyirler.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Hüsnü büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak. Kurye, işlerine engel olan ekipe bilenmiştir. Bunun için intikam almak ister ve harekete geçer. Tam planını devreye sokacakken ekip, Kurye'nin izini bulur. Yakalanmasına çok yakın kaçmayı başarır ancak kaçarken Hüsnü ile karşılaşır. Hüsnü ve Kurye bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin ardından neler olacağı ise merakla bekleniyor. Hüsnü yüzleşmenin ardından ölecek mi?

13 yıllık ekran klasiği Arka Sokaklar

Arka Sokaklar dizisi 2006 yılında ekrana gelmeye başladı. 13 yıldır varlığını sürdüren Arka Sokaklar, bir ekran klasiği oldu. Arka Sokaklar benzeri pek çok dizi geldi geçti ancak hiçbiri Arka Sokaklar dizisinin tahtını sallayamadı. Arka Sokaklar, her Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'den ekrana geliyor. Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Merve Oflaz, Nazlı Tosunoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Hülya Kalebayır Çelik, Tunç Oğuz, Yüsra Geyik, Onur Bay, Kerimhan Duman, Ecem Öz, Elvan Dişli, Efe Günay, Ada Baykan ve Garip Kont gibi isimler yer alıyor. Erler Film yönetmenliğinde ekrana gelen dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor. Senaryoyu ise Sinan ve Ozan Yurdakul kaleme alıyor.

17-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar