Benimle Söyle’ye ilk hafta hangi ünlü sanatçı konuk oldu?

Benimle Söyle’ye ilk hafta hangi ünlü sanatçı konuk oldu?
Merakla beklenen şarkı yarışması Benimle Söyle başlıyor. Peki, Benimle Söyle’ye ilk hafta hangi ünlü sanatçı konuk oldu?

Alışılmışın dışında bambaşka bir formata sahip Benimle Söyle şarkı yarışması Fox Tv'de başlıyor. Uzun süredir gündemde olan ve merakla beklenen yarışma her hafta cuma ve cumartesi akşamları yayınlanacak. BBC'nin sevilen ve oldukça popüler yarışması "All Together Now"'dan uyarlanan yarışmanın ilk bölüm konuğu ise Keremcem oldu. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği Benimle Söyle yarışmasının ilk bölümü 17 Ocak Cuma ikinci bölümü ise 18 Ocak Cumartesi günü ekranlarda olacak.

Benimle Söyle'nin formatı nasıl?

Çekimleri İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki platoda yapılan Benimle Söyle'nin sunucusu sempatik tavırlarıyla bilinen Enis Arıkan. Farklı bir formata sahip şarkı yarışmasında 100 kişilik bir jüri olacak. Yarışmacılar bu 100 kişilik jüriye karşı performanslarını sergileyecek ve onları etkilemeye çalışacak. Yarışmacılar jüri üyelerinin kendilerine eşlik etmesini ve ayağa kalkmalarını sağlamak için yeteneklerini sergileyecek. Gece boyunca en çok jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacı finale kalmaya hak kazanacak. Yarışmadaki sonuca göre ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar kendi aralarında tekrar yarışacak ve bu mücadeleyi kazanan ilk finalistle birlikte finalde olmaya hak kazanacak.

İlk konuk kim oldu?

Heyecanla beklenen şarkı yarışması Benimle Söyle'de Enis Arıkan'ın enerji dolu sunumuyla ve sürpriz isimlerin kaptanlığında eğlenceli dakikalar yaşanacak. Benimle Söyle'nin ilk bölümünde sürpriz konuk Keremcem olurken, Keremcem'in kaptanlığında birbirinden değerli müzik uzmanları jüride yarışmacıların performansını değerlendirdi.

100 kişilik jürideki bazı isimler!

17 Ocak'ta başlayacak Benimle Söyle'nin 100 kişilik jürisinde bulunan isimlerden bazıları ise şöyle; "Şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, stilist Çiğdem Doğu, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, piyanist Mine Mucur, türkücü Hüseyin Kağıt, Ankaralı Yasemin, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval, oyuncu ve müzisyen Cem Kılıç ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Gülçin Ergül, Rojin, Nuri Harun Ateş, Can Oflaz, Seçil Gür, Ekin Su, rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer..."

16-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar