Arka Sokaklar 540. bölüm izle

Arka Sokaklar 540. bölüm izle
Arka Sokaklar 540. bölüm izle; Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde heyecan artıyor. Nevres ve Baki ile mücadele eden ekip bir de ansızın ortaya çıkan bir seri katili radarına alır.

Arka Sokaklar 540. bölüm izle; Kanal D ekranlarında bir klasik haline gelen Arka Sokaklar, 31 Ocak Cuma akşamı 540. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde ekip Nevres ve Baki ile mücadele etmektedir. Mesut, yaptığı ölümcül bir hata nedeniyle kendini asla affedemez. Mesut'a bilenen Nevres, büyük bir tehlike teşkil etmektedir. Mesut'un hayatı tehlikededir. Baki ise Nadya'yı kaçırır ancak ekipten bir isim Nadya'yı kurtaran kişi olacaktır. Ayrıca ekibin radarına bir seri katil zanlısı girmiştir. Genç bir kızın hayatına kast eden bu seri katili yakalamak için seferber olacaklardır. Bu bölümü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Yeni bölümle ilgili daha ayrıntı da yazının devamında yer alıyor.

Arka Sokaklar son bölüm izle

Ekip her ne kadar Hüsnü ve Zeliha, sağ kaldığı için kısa süreli bir mutluluk yaşasa da Savcı, Rıza Baba'yı, Nevres'i yakalamaları konusunda telkin eder. Nevres ve Baki'nin peşinde olan ekip, en sonunda ikisini yakalamak için bir fırsat bulur. Tehlikeli bir çatışmaya giren Mesut, Nevres yakaladım derken devreye Tarık girer ve Mesut'un planlarını suya düşürür. Ekip, Nevres'i elinden kaçırmıştır ancak çok daha büyük bir kayıp yaşanmıştır. Arabada bulunan İkbal ve Ayşe, hayatını kaybetmiştir. Nevres ise ailesinin ölümü nedeniyle suçladığı Mesut'a bilenmektedir. Rıza Baba, Mesut'un canının tehlikede olduğunu düşünür ve onu güvenli eve yerleştirir. Nadya, Nevres tarafından kaçırılmıştır. Boş bir anda Engin'i arar ve Engin, aniden çıkagelerek Nadya'yı kurtarmayı başarır. Buna karşın Nadya, aldığı yaralar nedeniyle ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesine alınır. Ekip ayrıca bir seri katil ile de mücadele etmektedir. Otobüste basit bir gaspa karışan Fatih, sonrasında da mağaza soyar. Sonrasında ortaya çıkar ki Fatih, bir cinayet hükümlüsüdür ve bulunduğu cezaevinden kaçmıştır. Ceylan adındaki genç kızı öldürmesi ekibi kırmızı alarma geçirir.

Arka Sokaklar 540. bölüm full izle

Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşan Arka Sokaklar dizisinin 540. bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm dizilerin yeni bölümlerini yayınlanmaya başladığı an izlemek için canlitv.com adresini takip etmeye devam edin. Bununla birlikte yeni bölümlerde neler yaşandığını da sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

31-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar