Fox Tv'nin Yeni Dizisi Öğretmen'in Çekimleri Başladı!

Fox Tv'nin Yeni Dizisi Öğretmen'in Çekimleri Başladı!
Fox Tv'nin yeni dizisi Öğretmen'in çekimleri başladı. Öğretmen'in Mart ayı başlarında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. Detaylar haberimizde!

2020 yılında başlayacak diziler arasında ilk sırada yer alan ve oyuncu kadrosu ve hikayesi ile merak edilmeye başlayan öğretmen dizisi sete indi ve motor dedi. Medyapım tarafından hazırlanan ve Japon dizisi Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanan ve şimdilik adı Öğretmen olarak kodlanan yeni dizinin başlayacağı günü heyecanla bekleyen seyirci çekimlerin başlamasıyla diziyi daha da merak etmeye başladı. Fox Tv’de Salı akşamları yayınlanan ve final yapacak olan Kadın Dizisi’nin yerine yayına girmesi beklenen dizinin çekimlerinin sorunsuz devam ettiği bildirildi. Yayın tarihi tam belli olmamakla birlikte Mart ayı başında ekrana gelmesi beklenen diziyle ilgili haberin detayları aşağıda.

Yeni Dizi Öğretmen’in Çekimleri Başladı!

Fox Tv’nin Medyapım tarafından Japon Dizisi Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanan ve projelendirilen Öğretmen Dizisi’nin sete inmesi ve çekimlere başlaması dizinin yakın bir zamanda ekrana geleceği şeklinde yorumlandı. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğu, Serht Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı ve Ezgi Gör gibi yetenekli oyunculardan kurulu Öğretmen Dizisi’nin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor. Kanalın ve yapımcı şirketin oldukça umutlu olduğu projenin en az yetine yayına girdiği Kadın Dizisi kadar başarılı olması bekleniyor. Kısa bir zaman sonra ilk tanıtımlarının yayınlanmasının beklendiği dizinin adının ise bu tanıtımlarla birlikte kesinlik kazanması bekleniyor.

Öğretmen Dizisi Ne Anlatıyor?

Japonya’da 10 bölüm yayınlanan ve seyirciden oldukça büyük bir karşılık gören Mr. Hiragi’s Homeroom Dizisinden uyarlanan Öğretmen Dizisinin konusu oldukça ilginç ve çarpıcı. 30 öğrencisi bulunan 12/A sınıfı, okulların kapanmasına ve mezuniyete kısa bir zaman kala sınıftan başarılı bir öğrencinin intihar haberiyle sarsılır. Öğrencinin intiharının arksındaki sır perdesi bir türlü aralanamaz. Tam okul bitecekken ve öğrenciler mezun olacakken sınıfın öğretmeni bu intiharın arkasındaki gizemi çözmek için 29 öğrenciyi rehin alır. Öğretmen öğrencilere rehin alındıklarını ve intihar eden öğrencinin gizemi çözülmeden kimsenin bırakılmayacağını söyler. Bu sırada okulun içinde meydana gelen bir patlama da bütün olayları daha gizemli bir hale sokar. Aksiyon ve dramın iç içe geçtiği Öğretmen Dizisi yakında Fox Tv’de.

 

01-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar