Arka Sokaklar 542. bölüm izle

Arka Sokaklar 542. bölüm izle
Arka Sokaklar 542. bölüm izle; Arka Sokaklar dizisi 14 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak 542. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, 542. bölümüyle 14 Şubat Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Yeni bölümün izleme linkini yazının devamında bulabilirsiniz. Arka Sokaklar dizisi bu hafta 14 Şubat temalı bölümüyle ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar son bölüm izle!

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelecek yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanacak. 15 yıla yakın süredir ekranlarda olmayı sürdüren Arka Sokaklar, her hafta ekrana gelen bölümleriyle hala popülerliğini koruyor. Arka Sokaklar dizisinin Youtube üzerinden paylaşılan bölümlerden kesitleri milyonlarca izlenme alıyor.

Arka Sokaklar 542. bölüm özeti

Bu hafta ekrana gelen bölümde Hüma, kardeşinin mezar yerini öğrenme umuduyla Esma'nın kapısını çalar. Esma ise evdekilere durumu belli etmeden adresin yazılı olduğu kağıdı Esma'ya verir. Hüma, kağıtta yazılı adrese doğru yola çıkar. Kendini bir evin bahçesinde bulur. Mezar evin bahçesinde yer almaktadır. Evde ise Hüma'yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Gittiği evde Nevres ile yüz yüze gelir. Hüma'nın hayatı tehlikeye girmiştir. 

Tüm bu tehlikeli koşuşturmaca arasında 14 Şubat gelmiştir. Arda, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hatırlamasının ardından soluğu Cemal'in yanında alır. Arda, Şükran'a bir sevgililier günü sürprizi yapacaktır. Bunu duyan Cemal de Ezgi'ye sürpriz yapmaya karar verir. Aslında bu işlere hiç de anlam verememektedir ancak kendini bunu yapmak zorunda hisseder. Sevdiği kadınlara asla romantik jestler yapamayan Mesut, Selin için bir sürpriz yapar. Selin gafil avlanmıştır. Bu sürpriz karşısında Selin'in tepkisi ne olacaktır? Engin de 14 Şubat için bir şeyler düşünmektedir. Nadya ve Engin romantik bir 14 Şubat geçirecektir.

Bülent Emrah Parlak, Arka Sokaklar'da!

Bir dönemin efsane programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile akıllarda yer edinen ve sonrasında pek çok önemli projede yer alan Bülent Emrah Parlak, Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisine dahil oldu. Başarılı oyuncunun bu bölümde değil 21 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek 543. bölümde dahil olması bekleniyor. Oyuncunun hangi karakterle diziye dahil olacağıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Yalnızca oyuncunun rol aldığı bölümden fotoğraflar basınla paylaşıldı.

14-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar