Payitaht Abdülhamit Albay Albert Goldsmit (Burç Kümbetlioğlu) Kimdir?

Payitaht Abdülhamit Albay Albert Goldsmit (Burç Kümbetlioğlu) Kimdir?
Osmanlı Devletini anlatan Abdülhamit Cuma akşamlarına damga vurmaı sürdürüyor. Herkes merak ediyor, Payitaht Abdülhamit Albay Albert Goldsmit (Burç Kümbetlioğlu) kimdir?

Osmanlı Devletinin en sancılı yıllarını anlatan dönem dizisi Payitaht Abdülhamit Cuma akşamlarının en popüler yapımı olmayı sürdürüyor. Reytinglerde birinciliği kaptırmayan diziye son bölümle birlikte 4 oyuncu birden katıldı. Seyirci merak ediyor ve araştırıyor, Payitaht Abdülhamit Albay Albert Goldsmit (Burç Kümbetlioğlu) kimdir? Birkaç hafta önce dalya diyen tarih ve milli şuur dizisi Payitaht Abdülhamit dizisi son bölümde neler oluyor? Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamit Albay Albert Goldsmit (Burç Kümbetlioğlu) Kimdir?

Usta oyunculardan kurulu kadrosu ve çalkantılı bir süreci işleyen konusuyla izleyicileri ekran başına bağlayan diziye senaryo gereği yeni yüzler takviye ediliyor. Dalya diyen diziye 108. bölümle birlikte 4 oyuncu taze kan olarak katıldı. Cem Özer, Faik Ergin, Tuğçe Kumral ile birlikte Savaşçı dizisinin fenomen oyuncusu Burç Kümbetlioğlu usta isimlerin yer aldığı kadroya dahil oldu.Burç Kümbetlioğlu Payitaht dizisinde Albay Albert Goldshmit karakterini oynayacak.

Payitaht Abdülhamit'te neler oluyor?

Başarılı tarih dizileriyle dizi sektöründe başat rol oynayan TRT1 fenomen dizilerle yoluna emin adımlarla yürüyor. Osmanlı'nın son dönemini işleyen Payitaht Abdülhamit'in bölüm sayısı 108'e ulaştı. Cuma akşamlarına imza atan dizide Cennetmekan Abdülhamit'i Demiryolu güzergahını belirlemek için plan yaparken görüyoruz. Teşkilatın ortaya çıkması için hamle üstüne hamle yapan Abdülhamit, planıyla Ahmet Paşa'nın hayatındaki bir gizemi çözüyor. Düşmanını bulmak için Mahmut Paşa ile bir tertip yapan Abdülhamit, Zalman'ı son anda elden kaçırıyor. İsmail Hakkı'nın sırrının peşine düşen Ahmet Paşa, Tatar'ın kaçırılmasına mani olamıyor. Payitaht Abdülhamit her cuma akşamı TRT1 ekranında. Keyifli seyirler.

Burç Kümbetlioğlu Kimdir?

1980 Sivas doğumlu oyuncu Bülent Ecevit Üniversitesi Maliye Bölümü mezunudur. Lise yıllarında tiyatroya merak salan Burç Kümbetlioğlu Hanımın Çiftliği dizisi ile dizi sektörüne adım attı. Göterdiği performansla beğnilen oyuncu sırasıyla Eve Dönüş, Milat, Çırağan Baskını, Aramızda Kalsın, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Veda, Sen de Gitme ve Anneler ve Kızları yapımlarında görev yaptı. Onu asıl şöhrete kavuşturan yapım ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi oldu.canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Rol aldığı yapımlar

2017 – Savaşçı
2017 – Ayla
2016 – Hayati Tehlike
2015 – Tabula Rosa
2015 – Sarıkamış Çocukları

2015 – Milat
2015 – Eve Dönüş

2014 – Çırağan Baskını
2014 – Kırımlı
2014 – Ayhan Hanım

2013 – Ben Onu Çok Sevdim
2012 – Veda

2011 – Sen De Gitme
2011 – Anneler İle Kızları
2009-2010 – Hanımın Çiftliği

15-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar