Arka Sokaklar 545. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 545. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 545. Bölüm İzle; 6 Mart Cuma akşamı 545. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Dizisi’nin 545. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 545. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar 6 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor. Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi olma özelliğini taşıyan ve her bölümü hala reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Erler Film imzalı Arka Sokaklar hala seyirciden ilgi görmeye ve heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Bunda dizinin bölümlük hikayelerden oluşması ve sabit bir kadronun her zaman değişen bir hikayeyle seyirci karşısına çıkması da büyük etken oluyor. Yıllardır yayınlandığı Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Arka Sokaklar son bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin uzun yıllardır en çok seyredilen yapımlarından olan ve bunu yayınlandığı yıllar içinde birçok kereler ispat eden Arka Sokaklar bu akşam 545. Bölümüyle ekrana geldi. Bu sezon sık sık kendi alanı dışına çıkan ve terörle mücadele hikayelerine de giren Arka sokaklar yayınlanan son bölümünde heyecan doruktaydı. Villa soygununa müdahale eden ekip bu operasyondan tereyağından kıl çeker gibi başarıyla ayrılırken öbür taraftan Avukat Nedim ve eşi Aydan’a yapılan saldırıyı aydınlatmaya çalışmaktadır. Bu akşam yayınlanacak 545. Bölüm de ise yine heyecanlı ve gerilim dolu sahneler seyirciyi bekliyor.

Arka Sokaklar 545. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Heyecanın bir an bile düşmeyeceği Arka Sokaklar 545. Bölümde ekip Nedim’in evine yapılan silahlı saldırıyı araştırmaya başlamıştır. Ekip bir apartmana baslıya gider ancak burada ekibi büyük bir sürpriz beklemektedir. Apartmanın her katında başka bir olay yaşanmaktadır. Ekip tetikçilik yapan Efkan’a sonunda ulaşır ancak burada çıkan bir kargaşa sonunda olay yerinde bulunan bir kadın vurularak öldürülür. Kadını vuranın Ali olduğu sanılmaktadır. Savcı tarafından yapılan araştırmada Ali suçlu bulunur. Öbür taraftan Hüsnü’nün eski komşusu Hamiyet eşinden boşandıktan sonra mahalleye geri dönmüştür. Hamiyet gözünü Hüsnü’ye diker ve evine hırsız geldiğini söyleyerek Hüsnü’yü evine çağırır.

Bu arada Hüsnü Hamiyet’in kendisine asıldığını anlamıştır. Öbür taraftan Hamiyet’in boşandığı eşi Hamiyet’i rahatsız etmeye başlar ve bu sebeple emniyetten koruma talebinde bulunur. Hamiyet’i koruma görevi ise Hüsnü’ye verilir. Hamiyet eski eşine kendisini koruyanın Hüsnü olduğunu söyleyince eski koca kafayı Hüsnü’ye takar.

 

Arka Sokaklar 545. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek ve bilgilenmek istiyorsanız canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

06-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar