Can Yaman Hayranını Darp Etti mi?

Can Yaman Hayranını Darp Etti mi?
Oyuncu Can Yaman’ın başı dertten kurtulmuyor. Başarılı oyuncunun başı şimdi de darp nedeniyle dertte. Oyuncunun bir hayranını darp nedeniyle mahkemeye verildiği iddia edildi.

Son zamanların en çok konuşulan oyuncularından biri olan ve yaptığı her hareket olay haline gelen Can Yaman’ın başı dertten kurtulmuyor. Oyuncunun geçmişte yaptığı açıklamalar sebebiyle magazin gündeminden düşmezken şimdilerde de yeni bir kriz patlak verdi. Can yaman’ın geçtiğimiz yıl bir hayranını darp ettiği şeklindeki iddialar bir anda sosyal medya ve magazin dünyasında bomba gibi patlamıştı. Can Yaman tarafından darba maruz kaldığını iddia eden kişinin bir televizyon programının sorularını cevaplandıran ve darba maruz kaldığını iddia eden Ç.G’nin iddiaları bir anda gündemin başında yer almaya başladı ve zaten başı söyledikleri ve yaptıklarıyla dertte olan oyuncu Can Yaman’ın ise bu yaşananlar karşısında bir açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Can Yaman’ın Başı Dertten Kurtulmuyor!

Can Yaman’ın adı bu günlerde yine sosyal medyada ilk sıralarda yer alıyor. Oyuncunun bir hayranını darp ettiği şeklindeki iddialar bir anda gündemin ilk sıralarına oturdu. İddianın sahibi Ç.G bir televizyon programına telefonla katılarak açıklamalarda bulundu. 52 yaşındaki Ç.G. “Kasım ayıydı, değerli bir arkadaşımın doğum günüydü. Can Yaman’ı gördüm, gidip resim çekilmek istedim. Sonra omzuna elimi attım diye omzunu silkeledi. Kırılıp yerime geçtim. Video çekiyordum, onu çektiğimi düşünerek görevliler aracılığıyla mekandan dışarı çıkmamızı istedi. Kırıldım, yanına gidip sizi biz ünlü yaptık dedim. O sırada elimi sıktı, parmaklarımı kıvırdı. Polis çağırdım, hep birlikte karakola gittik. Olay mahkemede, kamuoyunda farklı yorumlanıyor, mağdur kişi benim” ifadelerini kullandı.

Can Yaman Ne Dedi?

İddialar üzerine bir açıklama yapan oyuncu Can Yaman “herhangi bir yoldan elimize ulaşan resmi bir tebligat yok. İçeriğine hakim olmadığımız durumla ilgili açıklama yapmak yanlış olur. Önümüzdeki günlerde durumu değerlendirir, gerekliyse açıklama yaparız” ifadelerini kullandı. Daha önce Can yaman’ın karakolda verdiği ifade ortaya çıkmış ve oyuncu ifadesinde “saat 02.00 sıralarında Ortaköy’de bulunan Ruby isimli işletmeye girdim. Ünlü olduğum için çok sayıda kişi benimle fotoğraf çektirmek istedi. Kimseyi kırmadım. Saat 03.15 civarı mekan güvenliği polis merkezine gidip ifade vermem gerektiğini söyledi. Ben de geldim. Bahsetmiş olduğunuz gibi bir olay yaşamadım. Bu kadını görmedim bile. Sanırım ünlü olduğumu bildiği için benden faydalanmaya çalışıyor. Konu hakkında söyleyeceklerim bunlardan ibaret. Benim kimseden herhangi bir şikayetim yoktur” açıklamasını yapmıştı. Konuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

05-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar