Arka Sokaklar 548. bölüm izle!

Arka Sokaklar 548. bölüm izle!
Arka Sokaklar 548. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin 3 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen 548. bölümüne yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 548. bölüm izle! Kanal D'nin ekran klasiği Arka Sokaklar, 3 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da 548. bölümüyle ekrana geldi. Erler Film imzasıyla 10 yılı aşkın süredir ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Arka Sokaklar 548. bölüm nereden izlenir? İşte cevabı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 548. bölüm izle! Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'nün bulunduğu Arka Sokaklar gibi isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar, ilk bölümünün üzerinden yıllar geçmesine karşın hala büyük bir heyecanla takip ediliyor. Arka Sokaklar son olarak 3 Nisan Cuma akşamı 548. bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Dizinin bu haftaki bölümünde, Aslı ve İlyas, Hasan'ın silah arkadaşı gib i davranmak zorunda kalırkar. Cenazeyi teslim almaları gerekmektedir. Aslı, iki taraflı davranmayı sürdürür. Cenaxeye  Nedim de gelmiştir. Mesut nedime yapışır. Onu kenara çeker. Ona ciddiyetle ve sert bir tavırla uyarır. Ekip cenazeden erken ayrılmak zorunda kalır. Rıza baba aramış ve hepsini şubede beklediğini söylemiştir. Aslı ve ilyas durumdan şüphelenir. Hemen peşlerine düşer ve cenazeyi onlarda yarım bırakır. Ekip Rağıp ve adamlarına baskın yapar. Mesut beklendiği gibi Ragıp'ın ensesine yapışır ve bu sırada Aslı silahını doğrultur ve ateşleyip Ragıp'ı kafasından vurur. Mesut bu kez Aslı'yı tutuklamak zoeundadır. Aslının bu hareketi herkezi meraklandırır. 

Aslı'nın avukatlığını Nedim yapmaktadır. Bunu duyan Mesut küplere biner . Nedim Aslı ile ilk başbaşa kaldığı sırada ona Hasan'ın ölümü ile ilgisi olıup olmadığını sorar. Selin taburcu olmuştur. Mesut Selin'i rahat ettirmek ile çabalar. Merak edilen herşey bu akşam Arka sokaklarda. Arka Sokaklar 348. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. 

 

03-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar