Arka Sokaklar 549. bölüm izle

Arka Sokaklar 549. bölüm izle
Arka Sokaklar 549. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin 10 Nisan Cuma günü yayınlanan 549. bölümünü izlemek istiyorsanız yazıya göz atın.

Arka Sokaklar 549. bölüm izle! Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen polisiyesi Arka Sokaklar, 10 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen 549. bölümüyle yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Koronavirüs nedeniyle çekimleri ertelenen dizinin bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği de oldukça merak ediliyordu. Arka Sokaklar dizisi 549. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından dizinin sevenleri yeni bölümü nereden izleyebileceğini aramaya başladı. Arka Sokaklar nereden izlenir. İşte cevabı.

Arka Sokaklar 549. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'nün bulunduğu Arka Sokaklar gibi isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar, yine yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, 10 Nisan Cuma akşamı 549. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından kanald.com.tr adresinde HD ve tek parça olarak yayınlandı. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar dizisi yeni bölümde neler yaşanacak?

Ekibin en büyük hedefi Kadri'dir. Ortalarda görünmese de etkisiz hale getirilene kadar tehlike devam etmektedir. İlyas, Aslı'nın yokluğunda Erkan'ı arar ve ondan yardım ister. Erkan, İlyas'ın isteğini kabul eder ama karşılığında ondan bir şey ister. Erkan'ın istediği şey ise İlyas'ın Nedim'i öldürmesidir. Çaresiz kalan Nedim, bu teklifi kabul eder. Cemre ve ailesi pikniğe gitmek için yola çıkarlar. Cemre'nin okuldan arkadaşlarının aileleriyle Gazi'nin Yerinde toplanırlar. Aileler kısa bir yürüyüş yapar ve sonrada ortaya çıkar ki Cemre kaybolmuştur. Cemre'nin babası hemen Mazlum'u suçlar. Mazlum sorgulanır ancak suçlu olmadığı anlaşılır. Olayın yaşandığı yerin yakınlarında dolaşan siyah bir minibüs tespit edilir. Aracın kime ait olduğu araştırılır ve bulunur. Bekçi Rafet minibüsün arkasında birinin uyuduğunu haber verir. O kişinin adın Sami'dir ve Sami'nin zeka geriliği olduğu anlaşılır. Ekip Cemre'yi sağ bulmak için elinden geleni yapar. Ancak iş olduk karışıktır, buldukları her delil olayı farklı boyutlara taşır.

10-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar