Fox Tv’den Sürpriz Zuhal Topal’la Sofrada Kararı!

Fox Tv’den Sürpriz Zuhal Topal’la Sofrada Kararı!
Fox Tv’nin başarılı yemek programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın yarın yayınlanacak final bölümü sürpriz bir gelişmeyle Fox Tv Ana Haber’in arkasından yayınlanacak. İşte detaylar!

Fox Tv’nin hafta içi ekranlara gelen başarılı ve reytingi yüksek programı Zuhal Topal’la Sofrada koronavirüse rağmen başarılı yayınına devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada birçok program salgın sebebiyle yayınına ara vermesine rağmen başarıyla yayınına devam ediyor. Program salgın sebebiyle bazı tedvirleri de almış durumda. Özellikle yarışmacıların kendi evinde çekilen program artık tek bir evde yapılıyor ve tüm yarışmacılar aynı evde günlerini bekliyor ve günleri gelince yarışmaya katılıyorlar. Ayrıca programda alışverişleri artık yarışmacılar değil program ekibi yapıyor ve yarışmacıya teslim ediyor. Yine program çekimleri sırasında daha az ekip elemanı kullanılıyor ve çekim yapılan ev özenle dezenfekte ediliyor. Başarılı programla ilgili bugün alınan bir karar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin detayları!

Fox Tv’den Sürpriz Karar!

Zuhal Topal’la sofrada hafta içi yayınlanıyor ve program Fox Tv’nin reytingi yüksek programları arasında yer alıyor. Koronavirüs sebebiyle programların bir bir tatil edildiği dönemde alınan tedbirlerle program yayınına devam ediyor. Başarılı programla ilgili son olarak yayıncı kanal Fox Tv sürpriz bir karar aldı. Hafta içi her gün 16.00’da ekrana gelen programla ilgili alınan karara göre Zuhal Topal’la Sofrada Programı yarın yayınlanacak final gününde 16.00 yerine Fox Ana Haberin ardından yayınlanacak. Böylece Zuhal Topal’la Sofrada programının final günü yarışmacısı hünerini Fox Ana Haberin ardından sergileyecek ve yarışmanın galibi kanalın prime time zamanında yayınlanacak. Dizilerin yayınlandığı saatte yayınlanacak programda haftanın finali ve haftanın kazananı belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada Prime Time’de!

Fox Tv’nin başarılı yemek programı Zuhal Topal’la Sofrada Sofrada’nın final bölümü yarın akşam Fox Tv Ana Haberin ardından yayınlanacak ve kazanan belli olacak. Dizilerin yayın saatinin bir yemek yarışma programına verilmesi kanalın yayın politikasında nasıl bir değişikliğe yol açacak bunu zaman gösterirken programın alacağı reyting oranı da bunda belirleyici olacak. Ayrıca Zuhal Topal’la Sofrada Programı için de büyük bir şans olan bu kararın seyircide nasıl bir yansıması olacağını da yarından sonraki gün öğrenmiş olacağız. Bu gelişme sonrası televizyon kanallarının dizilere terk edilen prime time kuşağı yeniden programlara açılır mı bekleyip göreceğiz.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar