Arka Sokaklar 555. bölüm izle

Arka Sokaklar 555. bölüm izle
Arka Sokaklar 555. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin 5 Haziran Cuma günü ekrana gelen 555. bölümünü izlemek için tüm detaylar.

Arka Sokaklar 555. bölüm izle! Kanal D'nin ekrana taşıdığı ve Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar, 5 Haziran Cuma günü saatler 20:00'yi gösterdiğinde 555. bölümüyle ekrana gelecek. Kanal D ekranlarının uzun yıllardır vazgeçilmez dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar'ın yeni bölümü merakla bekleniyordu. Sevilen dizinin heyecan dolu yeni bölümü internet üzerinden nasıl izlenir. Arka Sokaklar 555. bölüm sizlerle. İzlemek için yazıya göz atabilirsiniz.

Arka Sokaklar 555. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü gibi isimleri gördüğümüz Arka Sokaklar, her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Büyük ilgi gören polisiye dizisi bu akşam 555. bölümüyle ekranda olacak. Orhan Oğuz tarafından yönetilen ve seneryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul tarafından yazılan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü izlemek isteyen çoğunluktan biriyseniz yeni bölüme bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleri televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinden izlenebiliyor. Yeni bölümleri kanald.com.tr üzerinden HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümler Arka Sokaklar Youtube kanalında kesitler halinde de izlenebiliyor. Arka Sokaklar 555. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 555. bölümde neler yaşanacak?

Aracına yüklediği kaçak göçmenlerle İstanbul'a doğru yola çıkan Erdi, yolcularından biri kötüleşinde hemen onu hastaneye bırakır. Kamera kayıtlarına ulaşan ekip Erdi'nin yine suça karıştığından haberdar olur. 

Barış adında bir kurye Gazi'nin Yeri'nde servise çıkmaya başlar. Barış, eşiyle kaçarak evlenmiştir ve eşi 5 aylık hamiledir. Mesut, mekana gittiğinde onunla tanışır ve hikayesine tanık olur ve anlattıklarından etkilenir. Barış, rahatsızlanarak kayıplara karışır ve Mesut her yerde onu aramaya başlar. 

Adli Tıp'a bir ceset gelir. Ceset, Fevzi isimli bir adama aittir. İncelemer sonucunda dövülerek can verdiği anlaşılır. Fevzi'nin annesi oğlunun garson olduğunu ve işsiz kaldığını söyler. Olayı araştıran ekip, yasadışı dövüş organize eden bir çeteye ulaşır. Hakan, kimliğini değiştirerek çetedekilerin arasına sızar ve canını tehlikeye atarak dövüşür.

05-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar