Corona molası bitti sevilen dizi sete geri döndü

Corona molası bitti sevilen dizi sete geri döndü
Haziran ayı ile birlikte hayat normale dönerken diziler de yavaş yavaş sete dönmeye başladı. İşte bunlardan birinde daha corona molası biri ve sevilen dizi sete geri döndü.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüsü en büyük darbeyi televizyon sektörüne vurdu. Diziler ya ferken final yapmak zorunda kaldı ya da bir süreliğine ertelendi. Haziran ayı ile birlikte hayat normale dönerken diziler de yavaş yavaş sete dönmeye başladı. İşte bunlardan birinde daha corona molası biri ve sevilen dizi sete geri döndü. İzleyici sete dönen diziyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Corona molası bitti sevilen dizi sete geri döndü

Cumartesi akşamları izleyiciyi güldüren, güldürürken düşündüren seviyeli komedi dizisi Kalk Gidelim dizisi TRT1’in üç sezondur en beğenilen yapımlarından biri. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte corona tedbirleri gevşetildi. Şehirlerarası seyahat sınırlamasının kalkmasıyla birlikte Muğla’ya giden Kalk Gidelim dizi ekibi sete yerleşti ve çiçeği burnunda 106. bölüm çekimlerine başladı.

 Kalk Gidelim Sete!

Korona virüs salgını nedeniyle çekimlere ara veren dizi bir süre online dizi çekti. Kalk Gidelim Eve formatıyla oyuncuların kendi evlerinde çektiği dizi kaldığı yerden izleyiciyi güldürmeye devam edecek.  3 aydır sadece setten değil hayattan izole olduklarını dile getiren dizinin başrol oyuncusu Ufuk Özkan, setle buluşmanın heyecanını u sözlerle dile getirdi. “Dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerden sonra, tekrardan tüm tedbirlerimizi alarak Kalk Gidelim dizimizin çekimleri için Muğla’ya geldik. Gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sete döndüğümüz için çok mutluyum.”

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan'ın başrolde oynadığı “Kalk Gidelim” yeni bölümleriyle çok yakında TRT’1’de. Keyifli seyirler

Kalk Gidelim Konusu Nedir?

Mustafa Ali, Ailesini geride bırakıp İstanbul’a yerleşmiş ve zaman içinde çok zengin olmuştur. Ancak yıllar sonra iflas eder ve bu durumu zenginlik düşkünü karısı ve lüks içinde büyümüş çocuklarına anlatması zordur. Mecburen köyüne dönmek zorunda kalan Mustafa Ali gibi özünü unutmuş, biraz da yozlaşmış bir adamın, yıllar sonra tekrar baba ocağına ve özüne dönmesi kolay olmayacaktır.  

İstanbul’da tanışıp evlendiği karısı ve yirmili yaşlarda olan çocukları, onun büyüdüğü ve yetiştiği ortama alışmaları zordur. Aradan geçen yirmi beş sene onu köyünün gerçeklerin tamamen uzaklaştırmıştır. Bu vaka, aslında ülkemizde yaşanmış ve yaşanmakta olan göç hikayelerinden yalnızca biridir. Verilme istene mesaj, hayat, köylünün olduğu yerdedir. Köylü, yaşamını, toprağı işlediği elleriyle ve alın teriyle idame ettirir. Zamanla ‘İstanbullu’ aile, güzel günlerde olduğu gibi kötü günlerde de bir arada olmayı öğrenir ve aile bağlarının aslında ne kadar önemli olduğunu anlarlar.

04-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar