Arka Sokaklar 590. bölüm izle

Arka Sokaklar 590. bölüm izle
Arka Sokaklar 590. bölüm izle. Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar oyuncuları kimler?

Arka Sokaklar 590. yeni bölüm izle. 21 Mayıs Cuma günü Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izle. Arka Sokaklar yeni bölüm full HD izle. Arka Sokaklar Kanal D canlı izle. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar oyuncuları kimler? Arka Sokaklar neden yok? Arka Sokaklar izle.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yepyeni bölümü ile bu akşam seyircisi ile buluşacak. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar, muhteşem senaryosu ile 15 yıldır ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta Cuma günleri yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar, 15 sezondur seyircisi ile birlikte. Peki Arka Sokaklar yeni sezonda hangi oyuncular yer almakta.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosunda, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin, Nazlı Tosunoğlu, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Arka Sokaklar 590. bölüm izle

Arka Sokaklar 590. yeni bölüm tek parça full HD izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Arka Sokakla yeni bölüm 590. yeni bölüm 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'da sizlerle!

Arka Sokaklar 590. yeni bölümde Ali ile Pınar arasındaki sorunlar devam etmektedir. Ali ise hem eşi ile hemde ile sıkıntı yaşamaya devam etmektedir. Ardından Ali'nin kovid 19 testinin pozitif çıkması ile tüm ekip ve ailesi test yaptırmak zorunda kalır. Zeliha ise haberlerine Ali'ye de yer verir ve bunu gören Pınar, deliye döner. Kendisini hastanede bulan Pınar, Ali'nin daha da ağırlaştığını ve entübe edildiğini öğrenir.

Arka Sokaklar konusu 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'de görevli olan Rıza babanın ekibinin hikayesi. İstanbul sokaklarında Rıza Baba ekibinin yaşadıkları zorlu mücadeleyi ele alan hikaye. İzlerken sıkça heyecanın dorukta olduğu, bazen ise duygulandırdığı Arka Sokaklar, sıcacık hikayesi ile sizlerle buluşmakta. Ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, İstanbul sokaklarının zorlu hikayesini ele almaktadır.

Arka Sokaklar her Cuma günü yepyeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında!

21-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar