Ünlü Şarkıcı Güllü Hakkında Çıkan Öldü Haberlerine İsyan Etti

Ünlü Şarkıcı Güllü Hakkında Çıkan Öldü Haberlerine İsyan Etti
Fantezi Müziğin sevilen isimlerinden biri olan Şarkıcı Güllü hakkında çıkan öldü haberlerine isyan etti ve ben ölmedim ifadelerini kullandı.

Magazin ve ünlüler dünyasında zaman zaman basın yayın organları ya da sosyal medyada çıkan öldü haberleri gerçeği yansıtmaz. Bu haberlerin kaynağı daha çok bir yanlış anlama olsa da zaman zaman da bilinerek yapılıyor. Bu konuda her halde en çok haber oyuncu Alparslan Özmol hakkında çıkmıştır. Hemen her ay en az bir kez ölen ve Çaycı Hüseyin olarak bilinen başarılı oyuncu Alparslan Özmol gibi zaman zaman da başka isimlerde böyle asılsız haberlerle karşı karşıya kalabiliyor. Bu durum hem o ismi ve hem de onun sevenlerini ve yakınlarını derin bir şoka uğratabiliyor. Özelliklede akrabaları bir anda sevdikleri kişinin öldü haberini görünce büyük bir yıkıma uğrayabiliyor. Tabi gerçek bir süre sonra ortaya çıkıyor ama yaşananlar insanları isyan ettirebiliyor. Bugünlerde ünlü şarkıcı Güllü’de bu durumla karşı karşıya. Hakkında çıkan öldü haberlerine isyan eden Güllü ölmediğini her yerde anlatıyor.

Güllü Ölmedi

Türk Fantazi müziğin sevilen isimlerinden biri olan Güllü hakkında çıkan “öldü” haberiyle şok içinde kalmıştı. Sevenleri, takipçileri ve hayranları bu haber karşısında şok olurken ünlü isim için baş sağlığı mesajları yayınlanmış ve sevenleri bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşamıştı. Ancak Güllü’nün öldü haberi asılsızdı ve bu durum ortaya çıktı ama ünlü isim bunun yansımalarını hala yaşıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ünlü şarkıcı hakkında çıkan öldü haberleriyle ilgili konuştu. Ünlü isim “iki ay önce hakkımda öldü haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladı. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı abla sen ölmedin mi dedi” ifadelerini kullandı. Bütün bu haberlerden sonra oldukça sıkıntılı günler geçiren ünlü isim ölmediğini belirterek bu haberlere adeta isyan etti.

Şarkıcı Güllü Kimdir?

Gerçek adı Gül Tut olan ve sahne adı olarak Güllü’yü kullanan Fantezi Müziğin sevilen isimlerinden Güllü 15 Ekim 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Roman kökenli olan ünlü isim ilk ve ortaokuldan sonra eğitimine devam etmemiştir. Şarkıcılık ve sahne hayatına düğünlerde şarkıcılık yaparak başlayan ünlü şarkıcı ilk olarak Kasımpaşalı Güllü olarak tanınmıştır. Ünlü şarkıcı sahne hayatını devam ettirirken evlenmiş ve bir dönem müziğe ara vermiştir. 2002 yılında evliliğini bitiren ünlü isim daha sonra yeniden müzik dünyasına dönmüş ve hızla yükselmeye başlamıştır. Şarkıcı ilk albümü olan Oyuncak Gibi’yi 1994 yılında piyasaya çıkarmış ve bu albümle büyük bir satış rakamına ve şöhrete ulaşmıştır.

21-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar