Arka Sokaklar 602. Bölüm İzle

Arka Sokaklar 602. Bölüm İzle
Arka Sokaklar 602. Bölüm İzle. Arka Sokaklar full Hd izle. Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar oyuncu kadrosu. Arka Sokaklar Rıza Komiser gitti mi?

Arka Sokaklar 602. Bölüm İzle. Arka Sokaklar full Hd izle. Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar oyuncu kadrosu. Arka Sokaklar Rıza Komiser gitti mi? Arka Sokaklar 5 Kasm 2021 Cuma akşamı canlı izle. Arka Sokaklar yeni bölüm kesintisiz izle. Arka Sokaklar 602. bölm tek parça full izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Kanal D ekranlarının uzun solulu dizisi Arka Sokaklar, 602. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde bu hafta neler yaşanacak? sorusu merak ediliyor. Cuma akşamlarının muhteşem dizisi Arka Sokaklar, 15 sezondur seyiricisi ile birlikte olmaya devam ediyor. İzlerken hem sıcaklığını hissettiğiniz, hem de gerilimi yaşadığınız dizinin yeni bölümü bu akşam sizlerle olacak. Reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer almaya devam eden Arka Sokaklar, her Cuma 20:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle!

Başrollerinde Zafer Ergin, Alp Korkmaz, Şevket Çoruh, Oya Akar, Ozan Çobanoğlu ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisine geçtiğimiz hafta, Emel Özcan dahil olmuştu. Bu hafta yaynlanacak bölümde ise Arka Sokaklar dizisine Mehmet Pamukçu, Hüseyin Erkanlı, Ararat Mor ve Seçil Buket Akıncı dahil olacak.

Kanal D ekranlarının dizisi Arka Sokaklar 602. yeni bölümünü canlı olarak full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Arka Sokaklar 602. yeni bölümde neler yaşanacak?

Hüsnü ve İdil hanım tarafından gözlatına alınan Cemal, tek hatırladığı şeyin Suda'nin evine girişi olduğunu söyler. Daha sonra bir bir doğruları itiraf etmeye başlayan Cemal, Ezgi'nin güvenini kaybedecektir. Tüm araştırmalarını devam eden ekip için yeni bir olay daha kapıdadır. Olayda Adem ismindeki adam, çucuğunun karşısında eşine şiddet uygulanmaktadır. Ekip tarafından gözaltına alınan Adem, serbest bırakılır. Ancak Adem, Selvi'ye olan takıntısını gün geçtikçe çoğaltıyordur.

Zafer Ergin diziden ayrılıyor iddiası!

Arka Sokaklar denilince ilk akla gelen isim olan Zafer Ergin'in diziden ayrıldığı iddiası hayranlarını oldukça üzdü. Ancak Zafer Ergin'in diiden ayrılacağına dair bilgilerin kesin olup olmadığı belli değil. İlerleyen bölümlerde dizinin akıbeti ile ilgili bilgilere sahip olacağız.

05-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar