Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden güzel haber!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden güzel haber!
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden güzel haber! Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal'den güzel haber. Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden güzel haber! Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal'den güzel haber. Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi. Kenan İmirzalıoğlu yeniden baba oluyor. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yeni bebeklerinin cinsiyeti. Sinem Kobal kimdir? Kenan İmirzalıoğlu kimdir? Selena kimdir? Sinem Kobal ile ilgili tüm gelişmeler.

Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber geldi. 5 yıl önce dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarına almışardı. Ekranlara uzun bir süre ara veren Sinem Kobal kızı ile vakit geçirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti bebekleri ile birlikte oldukça mutlulardı. Muhabirlerin sorularına yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti 'Acaba yanlış bir şey mi yaptık' diyerek espri yapmıştı.

Muhabirler ile kısa bir sohbet eden çift 'Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah. Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor. Fiziksel olarak büyüdükçe bakışları değişiyor, bazen içinden Kenan bakıyor diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip' demişti.

İkinci bebeğini bekliyor!

Ortaya çıkan iddialara göre, 34 yaşındaki güzel oyuncu Sinem Kobal, yeniden anne olmaya hazırlanıyor. 3 buçuk aylık hamile olduğu öne sürülen oyuncunun bebeğinin ise erkek olduğu iddialar arasında. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin hamileliğini sadece yakınları ile paylaştığı düşünülüyor.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen Sinem Kobal, İstanbul doğumludur. İlk olarak Dadı dizisinde Dilara karakterini canlandırarak oyunculuğa adım atmıştır. 2006 yılında Selena dizisinde rol alarak ünlenen Sinem Kobal'ın Kenan İmirzalıoğlu ile olan evliliğinden Lalin adında bir kızı vardır. Küçük Sırlar, Gönüş İşleri, Analar ve Anneler, Yüz Yüze, Mahkum, Belalı Baldız, Lise Defteri Hürrem Sultan gibi dizilerde rol almıştır.

05-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar