Arka Sokaklar 603. bölüm izle

Arka Sokaklar 603. bölüm izle
Arka Sokaklar 603. bölüm izle: Sevilen dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümü tek parça, full izlemek için detaylar.

Arka Sokaklar 603. bölüm izle: Arka Sokaklar dizisi 12 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. 16. sezonuyla ekrana gelen sevilen dizinin son bölümünü izleyecek izleyiciler merak içerisinde. Heyecan ve aksiyonun her an yaşandığı Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü bu sayfadan izleyebilme imkanına sahipsiniz. Bu diziyi full olarak izlemek için bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 603. bölüm izle

Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş gibi isimler yer alıyor. Her hafta izleyicileri ekrana bağlayan Arka Sokaklar 603. bölüm izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Canlı TV ile sevilen dizinin yeni bölümünü full olarak izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 603. bölüm özeti

Arka Sokaklar 603. bölümde kağıt toplayıcısı Javid'in ölümünü Mesut, Selin ve İdil sonuna kadar araştırır. Hemen yaşayan bir akrabasını aramaya başlarlar ve Kadim'e ulaşırlar ancak bu herhangi bir bilgi veremez. İdil ise olayı aydınlığa ulaştıran şeylere ulaşır ve cinayeti bir başka göçmen olan İkbal'in işlediğine emin olurlar. İkbal'in ise bir suç örgüyüule bağı olduğunu öğrenirler. Örgütün lideri ise Samir'dir ve Mesut, örgütün başka bir amacı olduğundan emindir. İşler daha da derinleşecektir. Engin ise şok eden bir haber alır. Eski şefinin başına gelenleri araştırmak için soruşturmaya dahil olur. Muammer'in telefon kayıtları onu bir kız öğrenci yurduna götürür. Yurda geldiğinde ise güvenliklerin cansız bedenleriyle karşı karşıya kalır. Sonrasında ise her şeyin sorumlusunun Cavit olduğundan emin olurlar ve onun peşine düşerler. Alexandra, bir taksi şoförünün dolandırıcılığına uğrar. Sonrasında ise taksi şoförünün taksiyi çalan kişi olduğu ortaya çıkar. Ekip Alexandra'yı kurtarmak için harekete geçer. Metin de eşi Asiye'yi ikna ederek yurda dönerken mandıradaki işine devam ederken büyük bir satış gerçekleştirir.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça, full HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar