Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı Final Yapıyor

Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı Final Yapıyor
Show Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve Süreç Film tarafından hazırlanan Yalancı Dizisinin 10. Bölümde final yapacağı öğrenildi.

Eylül’de başlayan yeni sezon bazı kanallar için ne yazık ki istenildiği gibi gitmiyor. Pek çok yapımı yayına sokan ve bunun için uzun uğraşlar veren, milyonlarca lira harcayan yapım şirketleri ve kanallar ne yazık ki bu yapımların bazılarından istediği verimi alamadı. Bu durum ne yazık ki reytingin her şey olduğu ve yapımlar için hayati öneme haiz olunan ülkemizde reyting alamayan yapımların sonu anlamına geliyor. Bu sezon başından beri yeni başlayan diziler ne yazık ki çoğunlukla bekleneni veremedi. Hala büyük bir mücadele içinde olan bu yapımlardan biri daha ne yazık ki reyting oranlarının iyi gitmemesi sebebiyle final kararı aldı. Show Tv ekranlarında bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan ve Süreç Film tarafından hazırlanan uyarlama dizi Yalancı’nın 10. bölümde final yapacağı ve ekrana veda edeceği öğrenildi.

Yalancı Final Yapıyor

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Yalancı’nın 10. bölümde final yapacağı öğrenildi. Bu sezon başlayan ve yabancı bir dizi olan Liar’dan uyarlanan Yalancı ilk başlarda Cuma akşamları ekrana gelmeye başlamış ve oldukçada iyi reytingler almıştı. Ancak her bölüm azalan reytingi dizi için tehlike çanlarının çalmaya başladığını gösterdi. Aziz dizisinin yayına girmesiyle birlikte Cuma akşamından Salı akşamına alınan Yalancı burada da istenilen reytinge ulaşamadı ve sonunda final yapmasına karar verildi. Bir öğretmen ile bir doktorun hikayesini anlatan dizinin final yapmasıyla bu sezon başlayan dizilerden biri daha erken final yapmış oldu.

Yalancı Dizisi Konusu

Süreç film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yalancı 10. Bölümde final yapıyor. Bir öğretmen ve bir doktorun hikayesini anlatan dizide, bir gece birlikte olan Deniz ve Mehmet Emir sabah uyandıklarında geceyi başka başka hatırlamaktadırlar. Deniz olayı tecavüz olarak hatırlarken Mehmet Emir geceyi güzel olarak hatırlar. Ancak Deniz gecenin isteği dışında gerçekleştiğini iddia ederek Mehmet Emir’den şikayetçi olur. Bundan sonra Deniz haklılığını ispat etmeye çalışırken Mehmet Emir ise masumiyetini kanıtlamaya çalışmaktadır.

 

12-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar