Arka Sokaklar 608. bölüm izle

Arka Sokaklar 608. bölüm izle
Arka Sokaklar 608. bölüm izle: Arka Sokaklar dizisi son bölüm gibi yeni bölüm ile de heyecana sahne olacak. Canlı ve full olarak izlemek için detaylar.

Arka Sokaklar 608. bölüm izle: Kanal D'nin ekrana getirdiği Arka Sokaklar dizisi, 17 Aralık Cuma akşamı yeni bölüm ile ekranda olacak. 16 sezonu yayınlanan diziyi tek parça, full olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca diziyi ekrana geldiği sırada canlı olarak da bu sayfadan izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 608. bölüm izle

Erler Film imzası taşıyan Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü gibi isimler yer alıyor. Bu diziyi internet üzerinden online olarak izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında hangi adres üzerinden izleyebileceğiyle ilgili aramalar yapıyor.

Herkesin fazlasıyl merakla beklediği Arka Sokaklar yeni bölümüne Canlı TV'den kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siz de Arka Sokaklar dizisinin 608. bölümünü canlı olarak izlemek istiyorsanız www.kanald.com.tr/canli-yayin adresinden izleyebilirsiniz. Ayrıca dizinin son bölümünü de www.kanald.com.tr/arka-sokaklar/bolumler/arka-sokaklar-son-bolum adresinden kolayca izleyebilirsiniz. Ayrıca Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ile ilgili tüm detaylara da bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 608. bölüm özeti

Samir, ekipten kaçarak Feyza'nın evine sığınır. Sahte pasaport çıkartarak yurtdışına kaçak ister. Mesut ve Selin ise onu yakalamak için İlyas'tan yardım alır. Samir'i arayan sadece polis de değildir üstelik. Serap'ın başına gelenleri göz önünde bulunduran ekip hayatına son veren Ertan'ın vakasının üzerine eğilmeye karar verir. Hakan, Serap'a saldıran kişiyi araştırırken Ezgi ve Sinem de Yeliz'in hesaplarının araştırır ve bir noktada bir kesişim noktası yakalar. Musa ve Ulvi adındaki iki erkek, Gizem isimli genç bir kadını taciz eder. Bu iki tacizci ayrıca mahalladeki herkesi de tehdit etmektedir. Ekip de bu olayı çözmeye uğraşır. Bu iki suçluyu adaletin önüne çıkarmak için mesai harcar.

Arka Sokaklar dizisi 17 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da 608. bölümüyle ekrana gelecek yeni bölümü Arka Sokaklar dizisinin bu akşam ekrana gelecek 608. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

17-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar