Turabi’den Survivor açıklaması!

Turabi’den Survivor açıklaması!
Survivor All Star’ın kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı Survivor hayranlarını tam anlamıyla ters köşeye yatırdı. Survıvor'da iki kez şampiyonluk elde eden Turabi neden kadroda yok?

Sürpriz bir kararla Survivor 2022 listesine giremeyen Turabi’den Survivor açıklaması geldi. “Acun abi ters köşe yapmayı sever” diyen Turabi’nin hayranları fenomen yarışmacının neden Survivor’a alınmadığını merak ediyor. İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi neden 2022 Survivor listesine giremediğini açıkladı. İşte o açıklama haberimizde.

Turabi’den Survivor açıklaması!

Açıklaması yılan hikayesine dönen Survivor 2022 listesi nihayet geçen hafta Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Daha önce bir YouTuber tarafından sızdırılan Survivor All Star’ın kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı aslında Survivor hayranlarını tam anlamıyla ters köşeye yatırmıştı. 2022 Survivor kadrosunda geçmiş yarışmaların fenomen isimleri yer alırken, Tv8'de yayınlanan Survıvor'a 3 kez katılan ve iki kez şampiyonluk elde eden Turabi'nin kadroda olmaması Turabi hayranlarını şok etmişti. Survivor fanları konuyla ilgili Ilıcalı’dan bir açıklama beklerken o açıklama Turabi’den geldi. Survivor şampiyonu bir video yayınladı ve “Düşünsenize son ay gelip kupayı alıp eve gidiyormuşum” diyerek sürpriz olabileceğini ima etti. İşte o açıklama.

Acun abi ters köşe yapmayı sever

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Turabi, “Biliyorsunuz, Survivor sürprizlerle dolu.” diyerek sürpriz yaşanabileceğinin ima etti. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'da yarışan ve iki kez şampiyonluğa uzanan deneyimli isim, çektiği videoda şu ifadelere yer verdi: “Merhaba arkadaşlar, artık şu sorunuza cevap vereyim: Survivor All Star'da var mıyım yok muyum? Öncelikle bütün söylediklerinize katılıyorum. Eğer 15 yaşımdaki halimle konuşuyor olsaydınız, 'Turbo Turabi'siz Survivor All Star takımı mı olur? Beni nasıl aramazlar ya!' derdim.  Şahıslar değil arkadaşlar, programın kendisi efsane. Ben veya diğerleri olsun olmasın, Survivor her türlü izlenir. İlk seferde ismimin açıklanmaması, olmayacağım anlamına gelmiyor. Bunları söylemem, olacağım anlamına da gelmiyor. Biliyorsunuz, Survivor sürprizlerle dolu. Acun abi de ters köşe yapmayı, herkesten iyi biliyor. Bu sezon mu olur, son aylarda mı olur, yoksa önümüzdeki sezon mu olur bilmem. Tek bildiğim bir şey var: Umarım Survivor yarışmacıları ekstra iyi hazırlanmışlardır ve umarım son aya ekstra enerji bırakırlar. Düşünsenize son ay gelip kupayı alıp eve gidiyormuşum. Valla böyle bir hareket bekliyorum kendimden.”

17-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar