Arka Sokaklar Dilek (Cansu Dağdelen) kimdir?

Arka Sokaklar Dilek (Cansu Dağdelen) kimdir?
Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar ekibine yeni oyuncular katılıyor. Dizide Dilek rolünü üstlencek oyuncu Cansu Dağdelen kimdir?

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 14 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Türk televizyon dizileri arasında en uzun sürenlerden biri olan Arka Sokaklar cuma akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Peki dizi kadrosuna son eklenen ve önümüzdeki bölümde yer alacak olan oyuncu Cansu Dağdelen kimdir? Cansu Dağdelen ve karakterini yakından tanıyalım. 

ARKA SOKAKLAR KADROSUNA YENİ OYUNCU

Erler Film imzalı polisiye dizisine doktor Mehmet karakteriyle oyuncu Oral Özer'in katıldığı gibi Dilek karakteriyle de oyuncu Cansu Dağdelen katılıyor. İki yeni oyuncu Arka Sokaklar dizisinin 29 Kasım Cuma günü yayınlanacak 533.bölümünde yer alacak. 

CANSU DAĞDELEN KİMDİR?

4 Ocak 1987 tarihinde İstanbul'da doğan Cansu Dağdelen üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okuyarak tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra Plato Film Okulu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise ATV ekranlarında yayınlanan Kalbim Seni Seçti dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Hayati ve Diğerleri dizisinde Açelya rolünü canlandırarak tanınmaya başlamıştır. 

ROL ALDIĞI DİZİLER

2018- Yüzleşme

2018- İnsanlık Suçu

2017- Hayati ve Diğerleri

2014- Kocamın Ailesi

2014- Kadim Dostum

2013- Osmanlı Tokadı

2012- İki Yaka Bir İsmail

2011- Kalbim Seni Seçti

ARKA SOKAKLAR GENEL HİKAYESİ

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

29-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar