Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor

Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor
17 sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Arka Sokaklar 18. Sezonuyla geri dönüyor.

İlk olarak 2007 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Erler Film tarafından hazırlanan efsane dizilerden Arka Sokaklar geçtiğimiz sezonun ortasında yaşanan talihsizlikler sebebiyle final yapmış ve ekranlara veda etmişti. Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan ve Türker İnanoğlu tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un yaptığı ve senaryosunu Ozan Yurdakul’un kaleme aldığı dizinin bir anda zamansız bitmesi seyirciyi oldukça üzmüştü. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve aldığı reytinglerle kanalının üst sıralara çıkmasında büyük etkisi olan dizi için Kanal D yönetimi Erler Film ile temasa geçerek dizinin yayın ve yapım haklarını almak için görüşmelere başladı. Bu yaz başlarında sonuçlanan görüşmeler sonunda Erler Film efsane dizinin yapım ve yayın haklarını bir yıllığına bedelsiz olarak D Media’ya devretti. Bu gelişme sonunda Arka Sokaklar için hazırlıklar yeniden başladı.

Eylül ayında yayında

D Media tarafından hazırlanan ve bu sezon 18. Sezonuyla ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında yeniden başlıyor. Orhan Oğuz’un yönetmen koltuğunda yer aldığı hazırlıkların ardından ağustos ayında yeniden sete çıkacak ve kaldığı yerden devam edecek. Eski ve efsane kadrosunun yanında yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendiren dizinin yine eski günü olan Cuma akşamları yayınlanacağı öğrenildi. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu ve başka ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak eski kadrodan isimler katılmıştı. Dizinin kadrosuna Mustafa Üstündağ ve Cansu Fırıncı gibi iki başarılı oyuncunun da katılımıyla dizi yine iddialı bir konuma geldi. Kanal D için Cuma akşamlarının kurtarıcısı olarak görülen Arka Sokaklar’ın eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Rekabet yüksek

Eylül ayından itibaren televizyon kanalları yeni ve eski yapımlarını yeniden seyircinin beğenisine sunacak ve reyting savaşının içine girecek. Cuma akşamlarında en iyi reytingi alabilmek için mücadele edecek yapımlar arasında Star Tv’nin Yalı Çapkını, Show Tv’nin Kızılcık Şerbeti, Atv’nin Ateş Kuşları ve Kanal D’nin Arka Sokaklar’ı bulunuyor. Eylül ayından itibaren büyük bir rekabetin yaşanacağı Cuma günde seyirciler birbirinden iddialı dizileri izleme imkanı bulacak.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar