Arka Sokaklar Dizisinde Şok! Zeliş Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Dizisinde Şok! Zeliş Diziden Ayrılıyor mu?
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar izleyicisini büyük bir şok bekliyor. Arka Sokaklar'ın sevilen karakteri Hüsnü Komiserin kızı Zeliş diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve son olarak 20 Aralık Cuma akşamı 536. Bölümü ile izleyiciyle buluşan efsane dizi Arka Sokaklar’da izleyici şok üstüne şok yaşıyor. Son olarak Zeliha’nın kaçırılmasıyla bütün emniyetin Zeliha’yı kurtarmak ve onu kaçıran Kurye Tarık’ı bulmak için yaptığı operasyonlar sonunda amacına ulaşmıştır. Kurye Tarık çatışma sonunda ölü olarak ele geçirilmiş ve Zeliha kurtarılmıştır.

Her şey yoluna girdi derken dizinin yayınlanan 537. Bölüm fragmanında işlerin hiçte öyle olmadığı görülüyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve yıllardır aralıksız ekranlara gelen efsane dizi arka Sokaklar gelecek bölümüyle yine seyircisini şok etmeye hazırlanıyor. Öldü sanılan Kurye Tarık’ın ölmediği ve yeniden Zeliha’yı kaçırdığı görülüyor. İşte Zeliha ölecek mi sorularının sorulduğu haberin ayrıntıları!

Kurye Tarık Ölmedi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 536. Bölümüyle ekrana gelen ve artık klasikleşen dizi Arka sokaklar her hafta birbirinden heyecanlı konularla seyircisinin karşısına çıkıyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizileri arasına girmeyi başaran Arka Sokaklar’da son birkaç haftadır Kurye Tarık fırtınası esiyor. Dizide Kurye Tarık’la Bülent arasında anlaşmazlık yaşarken Tarık Zeliş’in gözleri önünde Bülent’i vurur. Bu cinayeti gören Zeliş Kurye tarafından yakalanır. Zeliş’in Kurye Tarık tarafından kaçırıldığı ve alıkonulduğunun öğrenilmesi üzerine İstanbul Emniyeti ve Rıza Baba Zeliş’i kurtarmak için operasyonlara başlar. Bu arada Hüsnü de kızını bulabilmek için elinden geleni yapar ve sonunda kurye Tarık kıstırılır ve çıkan çatışmada kurye ölü ele geçirilirken Zeliha kurtarılır. Ancak gerçekler hiçte böyle değildir ve Kurye Tarık aslında ölmemiştir.

Arka Sokaklar’da Zeliş Ölecek mi?

Kurye Tarık operasyonda ölü ele geçirildi sanılırken aslında ölmediği ortaya çıkar. Adli Tıp kayıtlarıyla oynanmış ve Kurye Tarık öldü gösterilmiştir ancak aslında Tarık yaşamaktadır. Bunu bilmeyen Zeliha başına geleceklerden habersizdir. Kurye Tarık Zeliha’nın kabusu olmaya devam etmektedir. Zelil Kurye Tarık öldü sanarak normal hayatına devam ederken bir anda karşısına Tarık çıkar ve Zeliş’i bir kez daha kaçırır.

Bu sefer Zeliha kurtulabilecek midir, Tarık yakalanacak mı, Zeliha kurtarılacak mıdır? Yoksa hikayede büyük bir şok yaşanacak ve Zeliş ölecek midir? Bütün bunların cevabı haftaya 27 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak Arka Sokaklar’ın 537. Bölümünde ortaya çıkacak.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar