Atv için hazırlanacak Maria ve Mustafa dizisinin konusu belli oldu!

Atv için hazırlanacak Maria ve Mustafa dizisinin konusu belli oldu!
Ekranların yeni dizisi Maria ve Mustafa ne zaman başlayacak? Yeni dizi Maria ve Mustafa'nın konusu ne? Oyuncu kadrosu netleşti mi?

ATV ekranları için hazırlanan yapımını NTC Medya'nın üstlendiği yeni dizi Maria ve Mustafa'nın kanalı belli oldu mu? Maria ve Mustafa dizisinin konusu nedir? Heyecan  ve merakla beklenen yeni dizinin konusu ne olacak? Bakalım ATV ekranlarının yeni dizisi izleyicinin beğenisini kazanacak mı?

Sektörün tanınan isimlerinden Mahinur Ergun'un kaleme aldığı dizi Maria ve Mustafa'nın yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor. Yeni sezona kanallar çok iddaalı şekilde hazırlanan dizi hakkında şimdiden araştırmalar yapılmaya başlandı. Maria ve Mustafa dizisi için en merak edilen konulardan biri de hangi kanalda yayınlanacağı oldu. NTC Medya'nın ATV ile yaptığı görüşmelerin ardından Maria ve Mustafa'nın kanalı belli oldu. Yeni sezon dizisi Maria ve Mustafa, ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. ATV ekranlarında Salı akşamları Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Cuma akşamları ise izlenme rekorları kıran Hercai dizisi yer alıyor. Diğer yandan televizyon dünyasının başarılı erkek oyuncularından Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kral dizisinin de Pazartesi ekranlara geleceği düşünülüyor. Hal böyle olunca Mahinur Ergun'un kaleme aldığı dizi Maria ve Mustafa'nın Pazar akşamları ekranlara gelmesi bekleniyor. Bakalım yeni dizi yeni sezonda ne zaman ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

Maria ve Mustafa dizisi konusu nedir?

ATV ekranlarına damga vurması beklenen Mustafa ve Maria dizisi iki gencin yoğun ve heyecanlı aşkına konu olacak. Dizinin adından da anlaşılacağı gibi yabancı bir kızla Türk bir gencin aşkını işleyecek. Bu aşkta hiç şüphesiz ki içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve iki genç için büyük zorlukları barındıracak. Henüz hazırlık aşamasında olan dizinin oyuncularıyla ilgili henüz bir gelişme yok. Hikaye, senaryo ve diğer çalışmalardan sonra dizinin castının da hazırlıklarına başlanacaktır. 2020 başında ekranlara gelmesi planlanan Maria ve Mustafa dizisi ile ilgili gelişmeler oldukça sizlere duyurmaya devam edeceğiz. Bakalım ATV ekranlarının büyük bir ilgi ile beklenen dizisi ne zaman başlayacak? Maria ve Mustafa dizisinin başrollerini hangi oyuncular paylaşacak? Maria ve Mustafa dizisi ile ilgili yaşanan gelişmeleri siz değerli izleyicilerimizle paylaşacağız..

20-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler