Arka Sokaklar Dizisi’ne Taze Kan!

Arka Sokaklar Dizisi’ne Taze Kan!
Kanal D'nin efsane dizilerinden Arka Sokaklar 14. sezonuyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen efsane dizi yeni bir oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi.

Kanal D ekranlarında tam 14 sezon önce başlayan ve bugüne kadar aralıksız devam eden ve adeta bir efsaneye dönüşen Arka Sokaklar dizisi tüm heyecanıyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. 14 sezon boyunca yüzlerce bölüm yayınlanan ve her bölümü ilgiyle takip edilen ve her bölüm Kanal D tarafından hemen hemen günün her saatinde yayınlanan dizi yeni bölümleriyle de göz dolduruyor ve Kanal D için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Hal böyle olunca dizinin yapım şirketi Erler Film’de yayıncı kanal Kanal D’de bu durumdan memnun görünüyor. Bu sezon 14. Sezonuna başlayan ve taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan ve artık oyuncular için adeta bir okul görevi üstlenen dizi aldığı reytinglerle de gücünden bir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. Dizi gelecek bölümlere hazırlık için ve seyirciye daha kaliteli, daha seyredilebilir bölümler sunmak için yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendiriyor. İşte detaylar!

Arka Sokaklar Tam Gaz Devam!

Erler Film tarafından Kanal D için yapılan ve yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı efsane dizi Arka sokaklar oyuncu kadrosunu yeni bir oyuncuyla daha güçlendirdi. Kadrosunda Zafer ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu ve İlker İnanoğlu gibi güçlü oyuncuları barındıran dizi son olarak kadrosuna ünlü oyuncu Nami Esatgil’i dahil etti. Nami Esatgil’in Arka Sokaklar’da Rüştü karakterine hayat vereceği ve 25 Ekimdeki bölümle kadroya dahil olacağı belirtildi.

Nami Ali Esatgil Kimdir?

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Nami Ali Esatgil 30 Mayıs 1966 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu ilk orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bu güne kadar onlarca dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu aynı zamanda güçlü bir seslendirme sanatçısıdır. Nami Ali Esatgil’in oynadığı yapımlardan bazıları şunlardır. Bekarlığa Feda, Amigos Meksika Hazinesi, Kollama, Ateşten Koltuk, Kınalı Kuzular, Kurtlar Vadisi Pusu, İki Aile, Yeşeren Düşler, Yağmurdan Sonra, Son Osmanlı yandım Ali, Memleket Hikayeleri, Kadın severse, Eksi 18, Doktorlar, Arka Sokaklar

20-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar