Digiturk'ten yeni kanal! Ne zaman yayına başlayacak?

Digiturk'ten yeni kanal! Ne zaman yayına başlayacak?
Üyelerine sunduğu eğlenceli içerikleri her gün artıran Digiturk’ten yeni kanal müjdesi geldi. Herkes gibi biz de merak ettik, Digitürk’ten yeni kanal ne zaman yayına başlayacak!

Kendine özel bir sistemle yayın yapan ve üyelerine sunduğu eğlenceli ve keyifli içerikleri her gün artıran Digiturk’ten yeni kanal müjdesi geldi. Ülkemizdeki ücretli platformlardan olan Digitürk, beIN SERIES 101 kanalını kısa bir süreliğine izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Duyuruyu gören herkes gibi biz de merak ettik, Digitürk’ten yeni kanal ne zaman yayına başlayacak, diye. Detaylar için lütfen haberimize göz atın.

Digiturk'ten yeni kanal! Ne zaman yayına başlayacak?

Her geçen gün üyelerine özel zengin içerik getirmeyi kuruluş amacı olarak belirleyen ve bu ilkede yayın yapan Digitürk'ten kullanıcılarına müjdeli haber geldi. Digitürk’ün yabancı kanalı sadece dizi yayını yapacak ve 15 gün süreyle ücretsiz yayın yapacak. Böylece Digiturk’ün her yıl artan aboneleri birbirinden zengin dizi içeriklerini artık daha yakından takip edebilecekler. Bu tamamen Digitürk üyeleri için kısa bir süreliğine olacak bir ayrıcalık.  Evet yanlış duymadınız, Digitürk’ün renkli ve zengin dizi içeriklerini takip etmek isteyenler için beIN SERIES 101 adlı yabancı kanal, yayın hayatına a başlıyor. Kanal, sadece ve sadece Digiturk üyelerine açık olacak. Digitürk sadece 15 günlüğüne yani 21 Ekim - 3 Kasım tarihleri arası  ücretsiz olarak beIN Series 101 kanalını devreye sokacak.

Neden beIN Series 101 kanalı?

Digitürk kurduğu beIN Series 101 kanalı sayesinde birbirinden özel 23 dizinin ilk bölümlerini üyelere izlettirecek. Bu dizi bölümleri sadece Digitürk üyelerine özel olarak nDigiturk 1 no’lu kanalda izleyicinin karşısına çıkacak. Aklınıza Digiturk 1 no’lu kanalda neler var, diye bir soru takıldığını görür gibiyiz. Neler yok ki! 21 Ekim itibarıyla 15 günlüğüne yayın hayatına başlayacak olan beIN SERIES 101, tüm Digiturk üyelerine “Watchmen”, “Batwoman”, “Prodigal Son” gibi yepyeni dizilerin ilk bölümlerini izlettirecek. Yetmedi, bu dizilerin yanı sıra, 2019’un en iyi dizilerinden “Chernobyl”, “The Loudest Voice” gibi ses getiren yapımları da üyelere özel ekranlarda olacak. Yetkilierden aldığımız bilgilere göre bu yılın yapımlarından “Watchmen”, ABD yayınından 1 gün sonra, 21 Ekim Pazartesi 22.00’de, hem beIN Series Sci-Fi’da, hem de beIN Series 101’de prömiyer yapacak

Digiturk yabancı dizi kanalı

Digitürk yetkililerinin canlitv mikrofonlarına yaptığı açıklama en çok yabancı dizi izlemek isteyen kullanıcılarını sevindirecek. beIN SERIES 101 kanalının tüm Digitürk kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacağını yukarda söylemiştik. 21 Ekim- 3 Kasım tarihler arasında ekranlarda olacak olan beIN SERIES 101 15 güde tam 23 dizinin ilk bölümlerini getirecek. Keyifli seyirler.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar