Arka Sokaklar Ekibi Deprem Bölgesinde Hatay Tanıtımı ile Yürekleri Dağladı!

Arka Sokaklar Ekibi Deprem Bölgesinde Hatay Tanıtımı ile Yürekleri Dağladı!
Kanal D'nin 18 yıldır ekranlarda olan polisiye dizisi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin birinci yılına özel bir bölüm çekerek duygusal anlar yaşadı.

Dizi ekibi, Hatay'ın Antakya bölgesinde enkazların arasında gerçekleştirdikleri çekimler sırasında depremzedelerle bir araya gelerek tanıtım yaptı.

Rıza Baba ve Ekibinden Moral Ziyareti

Dizi oyuncuları Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, ve Sinem Reyhan Kıroğlu, 663. bölüm çekimleri için Antakya ve Defne bölgesini ziyaret ederek depremzedelerle buluştular. Oyuncu Zafer Ergin, çekimler sırasında duygularını paylaşarak, "Şu an aynı günü burada yaşıyoruz. Üstüne bastığımız yerlerin altında birileri var mı düşüncesi bizi 15-20 gün uyutmayacak. Böyle bir plato yok. Söyleyecek söz bulamıyorum” dedi.

Hatay'ın Önemi ve Duyarlılık Çağrısı

Dizi oyuncusu Ozan Çobanoğlu, Hatay'ı gezmeye geldiği 10 yıl öncesine dönerek, "Gördüğümde çok üzüldüm. Geriye hiçbir şey kalmamış gibi. Biz unutmadık. Unutturmak da istemiyoruz. Üzerinden 1 yıl geçti ama Arka Sokaklar ekibi olarak buradayız. Herkesin görmesi gereken ve mutlaka elinden ne geliyorsa yapması gereken bir yer. Ülke olarak Hatay’a ne gerekiyorsa yapmalıyız. Burayı unutturmamamız gerekiyor. Başka illerde de çekim yaptık ama bu sefer çok dramatik bir yerdeyiz. Bir sanatçı olarak onun duyarlılığıyla buradayım. Bu insanlara faydalı olalım. Geldiğimden beri hiç keyfim yok. Gülmek dahi istemiyorum. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Hatay benim şahsi meselemdir’ dedi. O sözleri unutmayalım. Burası bizim şahsi meselemiz olsun ve buraları eskisi kadar güzel hale getirelim. Burası bizim kültür mirasımız olan şehirlerimizden birisi. Buranın önemini herkes anlasın ve hatırlasın. Uzun yıllar, buranın desteğe ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Duygusal Tanıtım Fragmanı Sosyal Medyayı Salladı

Arka Sokaklar'ın 663. bölümü için hazırlanan duygusal tanıtım filmi, deprem bölgesinde yaşanan acıları bir kez daha gözler önüne serdi. Maya Perest'in "Yok Bana Bu Cihanda" eseri eşliğinde ekrana gelen tanıtım, izleyenleri derinden etkiledi. Rıza Baba ve ekibi, deprem bölgesinden kaçırılan küçük bir kız için Hatay'a gidiyor, bölgedeki insanlara yardım etmek için seferber oluyor.

Arka Sokaklar'ın deprem bölgesinde çekilen yeni bölümü, 9 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de ekrana gelecek. Unutulmayacak duygusal anlar ve dramatik gelişmelerle dolu bu bölümü kaçırmayın!

04-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar