Arka Sokaklar Mesut Komiser'den kötü haber!

Arka Sokaklar Mesut Komiser'den kötü haber!
Arka Sokaklar Mesut Komiser'den kötü haber! Mesut Komiser koronavirüs oldu. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar Mesut Komiser kimdir?

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser'inden kötü haber geldi. Mesut Komiser'den kötü haber. Arka Sokaklar dizisinden kötü haber. Arka Sokaklar bu hafta yok mu? Arka Sokaklar bu hafta neden yok? Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar Mesut komiser kimdir? Arka Sokaklar Şevket Çoruh kimdir? Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar full Hd izle.

Televizyon dünyasının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Gerek oyuncusu ile gerekse senaryosu ile herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Arka Sokaklar yıllardır her hafta televizyon ekranlarındaki yerini almakta. Arka Sokaklar oyuncuları arasında yer alan Mesut Komiser'den hayranlarını üzecek haber geldi. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabı üzerinden pozitif olduğu haberini veren Şevket Çoruh, 'Ah be pozitif bir sen eksiktin. Üzgünüm çok. Sağlık olsun' dedi.

Genel durumu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmayan Şevket Çoruh'a acil şifalar diliyoruz.

Erler Film öncülüğünde seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin senaryosunda Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz oturmaktadır. İlk olarak 2006 yılında ekranlara gelmeye başlayan Arka Sokaklar, yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmektedir. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İler İnanoğlu, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Kanal D dizisi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda, Merve Oflaz, Nazlı Tosunoğlu, Yiğitcan ERgin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Kerimhan Duman, Yüsra Geyik, Onur Bay, Ecem Öz, Hülya Kalebayır Çelik, Elvan Dişli ve Perihan Ünlücan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Arka Sokaklar Mesut Komiser (Şevket Çoruh) kimdir?

30 Haziran 1973 yılında dünyaya gelen Şevket Çoruh, İstanbul doğumludur. Lise eğitiminin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alan Şevket Çoruh, ilk olarak bir firmanın reklamında oynadığı 'kokoreççi' rolü ile tanındı. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser rolünü canlandırmaya başladı. Ayrıca Eğreti Gelin, Usta, İnşşat, Anlat İstanbul, Anadolu Kartalları gibi filmlerde rol almıştır.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar