Arka Sokaklar Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Arka Sokaklar Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?
Kanal D'nin tam 13 sezondur yayınlanan dizisi Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapacak? İşte Arka Sokakların sezon finali tarihi..

Televizyon dünyasının çok uzun sezonlardır devam eden dizisi Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapacak? Arka Sokaklar hayranları yaz sezonunun gelmesi ile birlikte dizinin hangi hafta sezon arası vereceğini merak etti. İşte o Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi..

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ TARİHİ

Tam 13 sezondur Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Arka Sokaklar, sezon arası veriyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı dizi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izleniyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Arka Sokaklar dizisi 13 sezondur kesintisiz devam ediyor. Reytinglerinde ve izlenme oranlarında hiç bir düşüklük yaşamayan dizi her sezon yepyeni bölümler ile ekranlara geri dönüyor. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar bu sezon ne zaman ara verecek?

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak. Haziran ayından sezon finali yapacak olan dizinin o bölümünde neler olacak? Bu hafta Cuma günü 520. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi 521. bölümünden sonra sezon arası verecek. Fakat dizinin 521. bölümü Bayram haftasına denk geldiği için yayınlanamayacak. Bu durum ile birlikte dizinin sezon finali bölümü bayramdan sonraki hafta yani 14 Haziran Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor. Yaz sezonunun girmesi ile ekranlara veda eden dizinin son 2 bölümü ile Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olacak.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen : Orhan Oğuz

Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul

Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande),  Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno bebek)

28-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar