Canevim dizisi nasıl bulundu?

Canevim dizisi nasıl bulundu?
ATV'nin yeni dizisi Canevim beğenildi mi? Dizinin ilk bölümünü izleyenler nasıl bir yorumda bulundu? İşte Canevim dizisi yorumları...

İlk bölümü ile ekranlara gelen Canevim, dizi meraklılarından kaç puan aldı? ATV'nin yeni dizisi Canevim beklenilen performansı sergiledi mi? Reytingleri alt üst etmesi beklenilen Canevim dizisi Pazartesi günü reytinglerinde kaçıncı sıraya yerleşti? 

CANEVİM DİZİSİ YORUMLARI

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Ezgi Şenler, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi isimlerin bir arada bulunduğu Canevim dizisi bu akşam (27 mayıs 2019 Pazartesi) ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin tanıtım fragmanı büyük bir heyecan yaratmıştı. Fragmanlarının büyük beğeni topladığı diziyi izleyenler çoktan bir yorumda bulundu bile. Kimisi diziyi hayranlıkla izlerken, kimisi de olumsuz yorumlarda bulundu. Peki dizi hangi kesimin daha çok hoşuna gitti? Canevim'in sosyal medya hesabına yapılan yorumlardan bazıları;

- Ay çok güzeldi ya içindeki şarkılar çok güzel .

- Çok güzel bir dizi çok sevdim başarılarınızın devamını diliyorum .

- Hiç beğenmedim diziyi .

- Bozmazsa güzel dizi .

- Bölum harikaydı .

- Fragmanı heyecanla bekliyoruz .

- Şimdilik iyi güzel, sen anlat Karadeniz gibi olmaması dileğiyle...

- Bu dizi tutmazzz :|

- Fevkalade bölümdü .

Canevim Dizisi Konusu :

Senaryosu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Can Evim’in hikayesinin temelinde aşk var. Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Ceyhan güzel gözlü fakir bir genç kızdır. İyi kalbiyle ve yardımsever kişiliğiyle dikkat çeken Ceylan, dizide Aras Aydın’ın oynayacağı Maraz Ömer lakaplı anne babası hayatta olmayan ve hacı annesi ile yaşayan, inşaat işlerinde çalışan aşkıyla evlilik planları yapmaktadır. Sıcak hikayesiyle seyirciyi kuşatacak Can Evim dizisi yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vuracak gibi görünüyor.

Canevim oyuncu kadrosu

Başrollerinde Aras Aydın'ın yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim oyuncu kadrosunda, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Ömrüm Nur Çamçakallı, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Rıza Akın, Zuhal Gencer Erkaya ve Bedia Ener gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

 

27-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler